Om mina hundar - Exempel på ett dokument

aleasnygg

Alea är en kooikertik som vi har köpt in från Danmark. Med henne så kör jag agility, nosework och spår. Vi har även börjat lite med sök. Alea har 2 st svenska cert i Sverige och ett danskt cert.

För att beskriva min tjej så är det med ett ord "galen" Hon har en motor som liksom aldrig slår av. Hon älskar att arbeta och gör allt med full motor, men hon har även en av-knapp som gör att hon är lättarbetad. 

 

 

lilja

Lovemix Never Stop Lilja är min egenuppfödda tik som är dotter till Alea och Solo. Lilja är bara född i december -16 och än så länge är hon den coolaste och mest vänliga hund som jag någonsin har träffat. Hon har ett ljuvligt temperament som hon fått av sin far och lika mycket motor som sin mor. Lilja har varit på några utställningar där hon har skött sig exemplariskt. Med Lija så kör vi nosewok och hon har precis börjat med sök, samt i vår så kommer hon att tränas i agility. 

 

zelihemsida

Zeli är en härlig tik som vi har köpt i Tjeckien. Hon är redan intresserad av får, men vi kommer inte att sätta igång och valla förrän till våren 2018. 

 

meggie

Meggie är även hon köpt i Tjeckien och är syster med Zeli. Meggie bor hemma hos Kattis och är tänd på fåren samt har redan varit och smygvallat på korna. Även hon kommer att sättas igång på fåren till våren 2018.

 

 

 

 


Spela upp och klicka på den lilla fyrkanten längst ner till höger i videon för helskärm

Exempel på dokumentmall: Stamtavla för två generationer förberedd för bild och text

Stamtavla "[Skriv Namn här]"

Hund_Profil
[ABCD]
Ursprung
[AB]

[A]
Ursprung
[B]
Ursprung
[Text här]

[Text här]

[Text här]