Início » Husdjur » 174 rävar som släpps ut från små burar känner marken för första gången

174 rävar som släpps ut från små burar känner marken för första gången

Hundra sjuttiofyra rävar känner sin frihet för första gången efter att ha blivit räddade från en pälsfarm.

Videor av de vita rävarna som släpps ut från de små burarna de bodde i visar att rävarna släpps ut i en buddhistisk plantskola, den tillfälliga fristad som kommer att hysa dem tills en speciell bur byggs åt dem av deras räddare i Kina.

Rävarna räddades i Kina av djuraktivisten Bohe, som erkändes av Karen Gifford, en djurräddare som hjälper till att öka medvetenheten och stödja Bohe i hennes ansträngningar att rädda hundar från hundköttsfarmer i landet.

De odlade rävarna är inhemskt uppfödda, ”födda på våren och fälls på vintern”, avslöjade Gifford på Facebook. ”Det är definitivt läskigt.”

Eftersom djuren inte är vilda kan de inte släppas ut fritt i naturen. Istället kommer rävarna att ges till en fristad för att leva ut resten av sina liv.

Läs också  Hunden ylar vid ett hål och vägrar lämna tills någon tittar in

Gifford avslöjade att rävarna räddades efter att Bohe och hennes anhängare fick veta att rävuppfödare gick i konkurs för att de inte tjänade tillräckligt med pengar.

De 174 rävarna lastades på lastbilar och fördes till Jilin Buddhist Nursing Garden i Mudanjiang, Kina.

När de väl nådde trädgården släpptes de fria.

Gifford delade videor och foton som skickats till henne som visar rävarna komma ut ur sina burar för första gången i sitt liv.

Hon skrev: ”Girdon Girdorf, som är den första kvinnan som någonsin sett sin berättelse, är den första kvinnan som någonsin sett sin berättelse:

”Glädjetårar!!! Omg omg omg omg omg kan du föreställa dig??? De föds på våren och fälls på vintern! Men på grund av Bohe och hennes anhängare i Kina och mina anhängare här också kommer dessa rävar att vara säkra från skada och utfodras för resten av sina liv! Dessa dyrbara varelser som nu kan springa och leka och leva.”

Läs också  Det hjärtskärande ögonblicket från Pet Cam som nästan fick ägaren att ställa in sin semester

En video visar en buddhistisk munk som knäböjer bland de nyligen frigivna rävarna.

Rävar kan ses ströva omkring på markerna och matas och tas om hand av räddarna.

För tillfället ber Gifford sina supportrar om hjälp med att samla in pengar till hundmat för att mata rävarna, detaljer om detta finns i inlägget nedan.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!