Início » Nyheter » 4 bästa sätten att bekanta sig med ditt nya campus före den första dagen

4 bästa sätten att bekanta sig med ditt nya campus före den första dagen

Att navigera på ett nytt campus kan vara skrämmande, men det behöver det inte vara! Det finns flera effektiva sätt att bekanta sig med din nya skola innan första dagen.

I den här artikeln beskriver vi de bästa strategierna för att bekanta dig med ditt nya college innan terminen börjar.

Gå en rundtur på campus

Att personligen besöka ditt nya universitets campus kan vara ett bra sätt att bekanta sig med området. Ta en rundtur på campus och utforska de många faciliteter och tjänster som finns tillgängliga för dig.

Lär känna planlösningen för området, huvudbyggnaderna och andra viktiga utrymmen. Ställ frågor till din reseguide om studentlivet, kurser, klubbar och aktiviteter eller något annat som du vill veta mer om.

Du kommer att känna dig mycket mer bekväm när du kommer till din första dag om du redan har haft en chans att gå runt och få en uppfattning om hur universitetslivet är.

Läs också  Payday 3: En misslyckad release? Kan eliminering av den här funktionen förbättra saker och ting?

Studera kartan över campus

Att studera campuskartan innan lektionerna börjar är ett bra sätt att lära känna ditt nya campus.

Ta en titt på byggnaderna och landmärkena, och planera hur du ska ta dig från en plats till en annan .

Detta kommer att hjälpa dig att känna dig mer bekväm under din första dag, eftersom du inte behöver oroa dig för att gå vilse eller inte veta vart du ska gå.

Ta kontakt med elever i de högre klasserna

Att lära känna de äldre studenterna är ett bra sätt att bekanta sig med ditt nya campus och allt som det har att erbjuda. De kan ge dig värdefulla insikter som hjälper dig att acklimatisera dig i din nya miljö.

Oavsett om det är genom studentorganisationer, sociala medier eller bara genom att prata på campus, kan du lära dig av deras erfarenheter av att navigera i högskolesystemet och få ut så mycket som möjligt av din collegevistelse.

Läs också  Slå sommarhettan: Uppfriskande och hälsosamma recept som håller dig sval och pigg!

Delta i orienteringen

Orientering är ett bra sätt att bekanta sig med ditt campus före första lektionsdagen.

Det här är ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om akademiska och extracurriculära utbudet på ditt college , träffa nya människor och bli bekväm med din omgivning.

Det är också ett bra tillfälle att ställa frågor, få råd från personal och lärare och upptäcka resurser som hjälper dig att lyckas. Orienteringen är en viktig del av collegeupplevelsen!

Om du gillade den här artikeln kan du dela den på sociala medier eller mejla den till dina vänner! Det är ett bra sätt att sprida ordet och hjälpa andra att upptäcka något nytt.

Relaterade inlägg

Viktoria
Skrivet av : Viktoria