Om mina hundar - Exempel på ett dokument

 

 

 

lilja

liljashow

Lovemix Never Stop Lilja är min egenuppfödda tik som är dotter till Alea och Solo. Lilja är bara född i december -16 och än så länge är hon den coolaste och mest vänliga hund som jag någonsin har träffat. Hon har ett ljuvligt temperament som hon fått av sin far och lika mycket motor som sin mor. Lilja har varit på några utställningar där hon har skött sig exemplariskt. Med Lija så kör vi nosewok och hon har precis börjat med sök, samt i vår så kommer hon att tränas i agility. 

 

 zelijobbar

 

Zeli är en import som kommer från Tjeckien. Hon är en stabil vallund som inte gör några dumheter. Hon har fina flanker och är lättarbetad. Framförallt så älskar hon att driva.  Zeli är tränad i agility och nosework och gillar att göra det mesta.

 

 

 

nimhusse

Nim Nimsson

Nim är en tik som är uppfödd hemma hos oss. Hon är en lugn stabil hund som har en fin djurkänsla. Hon är fin i närarbete och är gärna med när vi jobbar med lammen. Nim är mest husset hund, men vallar lika bra med alla. I vår så är hon så pass gammal att hon även ska få testa på agility. Nim är efter Syssla och Sockan.

mini

MiniMe är en varm social och trevig hund med det bästa temperament man kan tänka sig. Hon är stencool och älskar allt och alla. Hon gillar att träna nosework samt att träna agility med vår dotter Savannah. Mini fullständigt älskar barn och andra djur. Hon är vänlig och omtänksam om både andra hundar, katter och kaniner. Hon älskar att vara med hos fåren och pussar gärna på lammen. 

 

 

 

 

 


Spela upp och klicka på den lilla fyrkanten längst ner till höger i videon för helskärm