Início » Husdjur » Äldre hund lär valpen hur man använder doggy door i bedårande video

Äldre hund lär valpen hur man använder doggy door i bedårande video

Så mycket som jag skulle vilja ha en valp som inte behöver någon träning så är det bara inte realistiskt. Vilken hund som helst, oavsett ålder, kan dra nytta av att upprepa korrekt träningsteknik. Valpar, särskilt, behöver mycket mer vägledning och träning, men – så var det!

Lika bra som lydnadsträning är för valpar, är trial and error ibland den bästa läraren när en valp ställs inför en ny utmaning. För två australiska hundbröder visar det sig att hitta hunddörren tillsammans vara svårare än de först trodde. Den lilla valpen Härva det har han inte kunnat ta reda på än, men storebror Kontanter hon var där för att visa honom hur.

@heelerbrothers #heelers #heelersoftiktok #throwback ♬ originalljud – DogMomofThree

Vilken fantastisk storebror!

DE Kontanter han är så tålmodig och observant att han vet exakt vad han kan göra för att hjälpa, och jag tvivlar inte på att hans ansträngningar kommer att löna sig. DE Härva behöver bara lite hjälp med doggy door!

Läs också  En samling av de bästa ögonblicken av en "tråkig" hund har fått internet att skratta

”Jag tänkte – tålamod”, kommenterade kommentatorn @edubbbova48, ”och sedan insåg jag att jag har sett den 15 gånger.” Det är lätt att se detta på repeat när det är så mycket kärlek mellan @heelerbrothers. Australian Hounds – är kända för sin otroliga intelligens, lojalitet och tillgivenhet med sina nära och kära, så det är ingen överraskning att dessa två löser problem tillsammans!

Även om det inte är så oväntat så är det ändå en njutning att titta på, tycker du inte?

Kommentator @kylee.graham noterade att Kontanter ”han var snäll nog att inte trampa på den lilla valpen. Den här killen kunde inte vara sötare! När jag tar ett steg tillbaka och ser hur familjevänliga och söta dessa hundar är, är det lätt att se varför ett barn-tv-program är baserat på denna ras!

Läs också  Hund "sjunger" till sin ägares födelsedag på det roligaste sättet

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!