Início » Husdjur » Även den starka ”böjen”: Alla grät över hundens ”farväl” till hennes pojkvän

Även den starka ”böjen”: Alla grät över hundens ”farväl” till hennes pojkvän

Efter ett lyckligt liv fullt av glädje och tillgivenhet gick denna söta hund vid namn Gaspar nyligen bort från en sjukdom i närvaro av dem som älskade honom mest.

”Tack för alla stunder vi tillbringade tillsammans… Du kommer alltid att vara med oss”, skrev Marcelo Rodríguez, Gaspars ägare, och dedikerade sin hund.

Men den mest rörande hyllningen till denna älskade valp behövde inga ord alls.

Berättelsen om Gaspar

Trots att Gaspar bodde med Rodríguez tillbringade han många av sina lyckligaste dagar i sällskap med Kaya, en hund som ägs av Rodríguez mamma.

”Vi satte ihop dem på helgerna så att de kunde spendera tid tillsammans”, sa Rodríguez till The Dodo. ”Det var där deras vänskap började.”

Gaspar och Kayas vänskap var uppenbar i den oändliga slumpen av viftande svansar. Men det är tydligt att deras kärlek var ännu djupare.

Läs också  Äldre hund lär valpen hur man använder doggy door i bedårande video

Tyvärr, som alla bra saker, skulle Gaspar och Kayas tid tillsammans inte vara för evigt.

Tidigare denna månad andades Gaspar sitt sista efter att ha kämpat mot njursvikt. Kaya visste hur mycket han betydde för henne och fick chansen att säga hejdå till sin gamla vän innan hans kropp lades ner på Rodríguez gård.

Men ingen kunde föreställa sig vad som skulle hända härnäst.

När Kaya såg den färska högen av smuts som var Gaspars eviga hem, satte sig Kaya på det – en sista kärleksakt för en själ som hon älskade så innerligt.

”Det var då han tillbringade hela förmiddagen på sin grav,” sa Rodríguez.

Gaspar kanske är borta, men hans ande lever kvar i Kayas hjärta. Fast inte bara i hennes.

Läs också  Möt 10 orange kattraser du kommer att älska

Efter att Rodríguez delade på Twitter om Kayas kärlekshandling till Gaspar blev det snabbt viralt – fick över 100 000 likes och retweets. Många kommentatorer sa att de lämnades med tårar i ögonen när de fick veta om hundens rörande sista hyllning.

Det var en tyst stund för Kaya vid Gaspars grav, men en som fortfarande ger genklang.

”Djur är överlägsna varelser som vi aldrig kommer att förstå”, skrev Rodríguez, ”och som inte förtjänar oss.”

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!