Início » Husdjur » Äventyrsklar valpkompis: 5 måste-ha-grejer för utomhusglädje med din adrenalinälskande valp

Äventyrsklar valpkompis: 5 måste-ha-grejer för utomhusglädje med din adrenalinälskande valp

Att göra din äventyrslystna valp redo för utomhusaktiviteter kan vara en rolig och givande upplevelse !

Med rätt utrustning kan du och din fyrbenta vän ge er ut på alla möjliga utomhusaktiviteter med lätthet och komfort.

Vi har sammanställt en lista över de saker du måste ha för att din hund alltid ska vara trygg och säker under dina utomhusäventyr!

Hundsele

En hundsele är ett måste för alla utomhusäventyr. Den hjälper till att hålla din valp trygg och säker, så att han eller hon inte kan gå iväg.

Med en olika storlekar och stilar tillgängliga e är det lätt att hitta rätt sele för din valp. Med en sele kan du dessutom enkelt fästa ett koppel.

Att investera i en kvalitetssele kommer att göra utomhusäventyren med din valp mycket roligare.

Läs också  Från en tävlingshund får han en andra chans i livet

Hopfällbar reseskål

Bjud din valp på en lättviktig, hopfällbar reseskål när du är ute och reser. Det är ett måste för alla äventyrsälskande hundar!

Dessa reseskålar är perfekta för promenader, vandringar, campingresor, stranddagar och mycket mer . De finns i en mängd olika storlekar och stilar, så du kan vara säker på att hitta en som passar din vovves behov.

De är tillverkade av slitstarka material och kan enkelt fällas ihop efter användning . Det bästa av allt är att de är otroligt prisvärda och ett utmärkt komplement till alla äventyrslystna vovvars utrustning.

Ryggsäck eller sadelväskor för hund

När du och din valp är redo att ge er ut på spåret, glöm inte att ta med en ryggsäck eller sadelväskor till din fyrbenta vän!

Dessa praktiska saker hjälper dig att bära din valps utrustning och förnödenheter som mat, vatten, leksaker och andra nödvändigheter.

Läs också  Hunden vägrar att ta sina föräldrars bröllopsdag på allvar

Detta gör det inte bara lättare för dig att transportera din vovves saker, utan det kan också vara ett bra sätt att knyta an till din vovve under äventyret.

Dessutom hjälper den extra vikten från ryggsäcken eller sadelväskorna din valp att bygga upp styrka och uthållighet.

Bärbar vattenflaska eller vattendispenser

Att hålla vätskebalansen är viktigt för både dig och din äventyrslystna valp. Ta med en bärbar vattenflaska eller vattendispenser för att se till att ni båda håller vätskebalansen när ni är ute och reser.

Leta efter ett lätt och slitstarkt material som är enkelt att transportera. Se till att det är lätt att rengöra och fylla på.

Om du väljer en vattendispenser ska du leta efter en med lång pip så att du inte behöver oroa dig för att spilla när du fyller upp hundens skål.

Läs också  Törstig hund bär en hink och tigger om vatten som orsakar sorg på nätet

Hundstövlar

Hundstövlar är ett måste om du ska ge dig ut på ett utomhusäventyr med din valp. De skyddar tassarna från heta trottoarer, vassa stenar och ojämn terräng.

Hundstövlar är justerbara och finns i en mängd olika storlekar och stilar, så att du kan hitta den perfekta passformen för din valp. Leta efter kängor som har en reflexremsa, som hjälper till att hålla din hund synlig i svagt ljus.

Om du gillade den här artikeln är du välkommen att dela den med ditt nätverk. Du kan publicera den på dina sociala medier eller skicka den till en vän via e-post. Att dela är att bry sig!

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!