Início » Astrology » De 3 stjärntecknen som bara inte klickar med Vågen i kärlek

De 3 stjärntecknen som bara inte klickar med Vågen i kärlek

Kärlek är en komplex sak och det kan vara svårt att förutsäga vilka stjärntecken som kommer att klicka med varandra. När det gäller Vågen, det sjunde tecknet i zodiaken, finns det några tecken som de bara inte kommer att komma överens med.

I den här artikeln kommer vi att diskutera de tre tecken som är minst kompatibla med Vågen i kärlek.

Vågen är ett tecken som värdesätter harmoni och samarbete i relationer. De försöker upprätthålla balans och strävar efter rättvisa i alla interaktioner.

Tyvärr, är inte alla stjärntecken en bra matchning för Vågen. Vi ska titta på vilka stjärntecken som är minst benägna att passa ihop med Vågen i kärlek.

Väduren

Väduren och Vågen är båda kardinaltecken, vilket innebär att de båda kan vara egensinniga på sina egna sätt . Väduren är mycket direkt och självsäker, medan Vågen är mer diplomatisk och indirekt.

Läs också  Vidga vyerna: Nya resemöjligheter för 3 stjärntecken

Detta kan leda till konflikter i förhållandet, eftersom Väduren kan vara för direkt för Vågens mer passiva natur. Vädurens impulsiva natur kan också krocka med Vågens behov av balans och harmoni i varje situation.

Stenbocken

Stenbocken och Vågen styrs båda av Saturnus, men de har mycket olika förhållningssätt till livet.

Stenbocken tenderar att vara extremt pragmatisk och seriös i sitt arbete, medan Vågen är mer fokuserad på relationer och att hitta balans i livet.

Detta kan orsaka spänningar mellan de två tecknen när det gäller beslutsfattande och prioriteringar. Stenbockens behov av struktur och stabilitet kan komma i konflikt med Vågens önskan om förändring och frihet.

Skorpionen

Skorpionen och Vågen är båda passionerade tecken, men de har mycket olika förhållningssätt till kärlek. Skorpionen tenderar att vara intensiv och besittande i relationer, medan Vågen är mer avslappnad och frisinnad.

Läs också  Slutet av juli bjuder på oväntade överraskningar och känslomässig utveckling för 2 stjärntecken

Detta kan leda till konflikter mellan de två tecknen när det gäller att uttrycka sina känslor för varandra eller att spendera tid tillsammans .

Skorpionens tendens att vara svartsjuk eller kontrollerande kan också kollidera med Vågens behov av självständighet.

Relaterade inlägg

Viktoria
Skrivet av : Viktoria