Início » Husdjur » De blev oskiljaktiga vänner: Barn och hund sover och vaknar tillsammans varje dag

De blev oskiljaktiga vänner: Barn och hund sover och vaknar tillsammans varje dag

I flera år drömde fotografen Britney Logan om att lägga till en hund till sin familj, men med en bebis att ta hand om tyckte hon att det var klokt att skjuta upp husdjursägandet.

Men när hennes dotter, Laurel, fyllde 3, visste Logan att det äntligen var dags för en förändring. ”Jag är en ensamstående mamma och jag var inte säker på att jag kunde hantera ett spädbarn och en valp,” sa Logan till The Dodo. ”Nu när hon är mer självständig tyckte jag att det var dags!”

Även om Laurel hade spenderat tid med hundar som tillhörde medlemmar av hennes utökade familj, var Logan inte säker på hur hon skulle anpassa sig till det nya tillskottet – och hur valpen skulle passa in i deras tätt sammansvetsade enhet.

Läs också  Tvillingelefanter föddes efter nästan 80 år

Men, som det visade sig, behövde Logan inte ha oroat sig.

Wren’s story

När Wren, en schäfer, anslöt sig till deras familj för några månader sedan, blev Laurel snabbt besatt. ”Varje gång vi lämnar huset berättar hon för alla främlingar om ”mycket mjuk, väldigt fin valp Wren”, sa Logan. ”De gör allt tillsammans!”

Men Logan visste att saker och ting var allvarliga mellan dem två när hon fångade Laurel och Wren som delade en privat stund runt läggdags.

”Jag var uppe och jobbade sent på min bärbara dator innan jag somnade och jag hörde Laurel viska,” sa Logan. ”Jag tittade över och han hade tagit upp ett ben att ge till henne [Wren] och täckte henne med en handduk för en filt, viskade, ”Det är okej, du kan sova, shhh, jag är här” och Wren åt upp det!

Läs också  Mormor överraskar sitt barnbarn och videon blir viral

Den rörande handlingen var inget nytt. Laurel älskar att se till att hennes bästa vän är bekväm och har allt hon behöver när det är dags att gå och lägga sig för natten. ”Ibland lägger hon en kudde under huvudet,” sa Logan, ”och Wren är så tålmodig och glad över att leka med henne.”

Medan många valpar kan skygga för all uppmärksamhet och skötsel, tycker Wren om att bli lindad som en bebis. Och Logan är så tacksam för att de två systrarna spelar så bra tillsammans.

”Hon är så söt och så smart, och bara den lättaste valpen någonsin,” sa Logan. ”Flera personer som har träffat henne har sagt till mig att jag borde överväga att utbilda henne till en känslomässig stödhund eftersom hon är så lugn och mild och så kärleksfull.”

Läs också  Se vad som händer när den här hunden får sitt livs överraskning

”Jag kan inte vänta med att se dem växa upp tillsammans,” tillade Logan.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!