Início » Husdjur » Den bedårande belgiska hästen föder vackra sällsynta tvillingföl som gör oss galna

Den bedårande belgiska hästen föder vackra sällsynta tvillingföl som gör oss galna

2 sällsynta belgiska tvillinghingstar namngivna Fien och Lisa de är så söta! De fångades i videon nedan när de bara var fyra dagar gamla.

Belgiska draghästar är kända för att väga upp till 900 pund och kan stå var som helst mellan 66-68 tum (16-17 händer), vilket gör dem till en av de starkaste av de tunga raserna! Men i den snubblande videon, o Fien och den Lisa de är fortfarande så unga!

Du kan se att deras mamma är helt kär i att de ammar dem! Det råder ingen tvekan om att detta är en av de sötaste videorna som någonsin gjorts!

I hästarnas värld är tvillingfödelsen mycket sällsynt.

Det är ännu ovanligare att se en häst föda friska tvillingar.

Men mot oddsen födde detta vackra svarta belgiska sto två bedårande svarta föl.

Läs också  Man kör 2 800 mil för att rädda hund han blev kär i

I den rörliga videon, Mr Fien och den Lisa de ses leka lyckligt med sin mamma bara fyra dagar gamla. De är fulla av liv och glädje när de leker i hagen med sin stolta mamma.

Trogen sin milda natur är mamman och hennes barn alla vänliga mot den unga flickan som besöker dem. De verkar njuta av sin unga flickväns tillgivenhet.

Om belgiska hästar

Belgiska draghästar är en av de mest populära dragraserna i världen. De har starka, kraftfulla kroppar och milda temperament, vilket gör dem till utmärkta arbetshästar. Det är en av de största hästraserna i världen.

Världsrekordet för den största hästen hölls av en belgisk namngiven Stora Jake som var 20 händer 2,75 tum och 2 500 pund.
Belgare är också populära utställningshästar som tävlar. Belgiska hästar föddes först officiellt upp i Belgien på 1600-talet. De kom senare till Amerika i slutet av 1800-talet. Rasen blev snabbt ett populärt val bland bönder.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!