Início » Husdjur » Den minsta ugglan i världen

Den minsta ugglan i världen

Η uggla är en sorts uggla som ser ut som en tennisboll. Så många människor vet inte ens att denna fågel är en uggla, eftersom det är den minsta ugglan på jorden. Men trots att alvugglan är mycket liten är den mycket liten de är bra jägare och är precis som stora hornugglor när det gäller jakt.

En sällsynt art: Den minsta ugglan

Den stora hornugglan är mycket liten och lever i vissa områden i Baja California, Mexiko och sydvästra USA, där den kan väga upp till 1,5 ounce och bli upp till 6″. Den kan dock fånga byten som är lika stora som den själv, t.ex. ödlor och möss.

Lite användbar information

Dessutom är deras favoritbyten syrsor, skalbaggar och spindlar. På våren lägger honan upp till 4 ägg, som det tar 21 dagar att kläcka. Ungarna tas om hand av mamman och pappan.

Läs också  En fotograf fångade ett rådjur vars rygg ser ut som en uggla

Ugglorna börjar migrera till Mexiko från USA på hösten och återvänder i slutet av februari för häckningssäsongen. Hur häftigt

Titta på videon nedan

Dela den med din familj och dina vänner.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!