Início » Husdjur » Det hjärtskärande ögonblicket från Pet Cam som nästan fick ägaren att ställa in sin semester

Det hjärtskärande ögonblicket från Pet Cam som nästan fick ägaren att ställa in sin semester

En katt som heter Pawl nästan fick sin ägare att komma hem från semestern efter att ha sett hans reaktion på att bli lämnad hemma i ett husdjurskameraklipp som sedan dess har blivit viralt.

I den hjärtskärande videon, som delades på TikTok tidigare i september under användarnamnet Catnamedpawl, Mr. Pawl han ses gå runt i huset med en leksaksfisk i munnen, jamar och stönar konstant som om han är upprörd över att han är ensam hemma.

En bildtext bredvid klippet förklarar: ”Jag kollade våra kameror 10 minuter efter att vi åkte på semester och det här är vad jag såg … nöd.

@catnamedpawl Det faktum att han går runt med sin fisk gör det så mycket sorgligare. (Vi har barnvakter som kommer och kollar honom så att han inte är för ensam.) #husdjur #fyp #populära #katter ♬ originalljud – Pawl The Cat

Läs också  Hur stoppar man en hund som skäller? -Träningstips

Vi vände nästan bilen för att hämta honom Pawl med oss

Och han fortsätter: ”Att han går med sin fisk gör det ännu tristare. (Vi har barnvakter på väg [για να] de kontrollerar honom så att han inte är för ensam)”.

DE Jonas sade: ”Jag hittade honom Pawl för ungefär fyra år sedan. Jag bodde i en lägenhet på bottenvåningen i ungefär en vecka och sedan dök en kattunge upp och började skrapa mitt fönster. Vi har varit bästa vänner sedan dess.

”När vi åker på semester har vi barnvakter som tar hand om honom Pawl , men vi sätter alltid upp kameror för att se till att de är okej. Han brukar ofta ses ligga ner eller titta ut genom fönstret och titta på fåglarna. Den här gången, när vi kollade kamerorna, var det Pawl vandrar runt i lägenheten med sina fiskar och gör de sorgligaste jamar vi någonsin hört.

Läs också  Man kör 2 800 mil för att rädda hund han blev kär i

”Vi ska börja öva på att sätta oss i bilen med honom Pawl för att se hur den hanterar vägresor. Han går redan på barnvagnsturer och promenader. De flesta morgnar väcker jag faktiskt fisken utanför min sovrumsdörr eftersom o Hakar han kommer med den till mig varje kväll. Jag vill tro att det är hans sätt att visa att han tänker på mig.”

Även om de inte gillar att visa det, älskar katter sina ägare lika mycket som hundar gör.

De kommer att bilda starka band med sina ägare och visa sina känslor på mänskliga sätt, enligt AZPetVet-webbplatsen.

Exempel på tillgivenhet hos katter är att slå huvudet och gnugga sidorna av ansiktet mot dig, gnugga mot dina anklar, hoppa upp på diskar eller möbler för att komma nära dig, spinna, jama, ansa eller slicka och bara agera upphetsad över att se dig.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!