Início » Husdjur » En baby tiger avvisades av sin mamma och uppföljaren kommer att röra dig

En baby tiger avvisades av sin mamma och uppföljaren kommer att röra dig

Hundar är människans bästa vän, men det betyder inte att de inte kan bli vänner med andra arter förutom oss och deras egna. Man trodde en gång i tiden att en hund och en huskatt inte kunde komma överens, men det var länge sedan detta motbevisades.

Hundar är extremt sociala djur och det finns gott om bevis för att de kan bli vänner med andra djur, som ankor, igelkottar och till och med tigrar!

Hundar har ibland svårt att bli vänner med huskatter, och om vi pratar om äldre katter verkar det omöjligt.

Men när du ser hennes speciella förhållande Chelsea och hans Jägare du kommer definitivt att ändra dig.

Honom Jägare , den lilla bengaliska tigern, togs om hand av frivilliga från naturreservatet i Pretoria, Sydafrika. Den här lille hade det redan svårt när hans egen mamma började avvisa honom några dagar efter att han föddes.

Läs också  Kvinnan förklarar hur mystisk katt lindrade hennes smärta

”Vi tror att Mr Jägare han föddes i ett ögonblick då honan måste ha känt sig avslöjad på något sätt, eftersom hon avvisade honom”, förklarade Anthea Michalettos, en av skyddets volontärer.

Personalen kunde inte göra något för att moderera mammans aggressiva beteende mot honom Jägare , så de hade inget annat val än att ta honom från hans mamma. Volontärerna var de som agerade som hans mödrar Jägare , utfodring, rengöring och skötsel av dess tillväxt. Den lilla tigern kände sig bekväm och var redan van vid att se människor omkring honom ta hand om honom.

Som vilken ung valp som helst, skulle han så småningom längta efter att hitta vänner, men eftersom det inte finns några andra tigrar i hans ålder, försökte de träffa honom i Chelsea , en tysk Pointer-valp de fött upp. DE Chelsea hon var bara tre veckor äldre än honom Jägare vilket gör henne till en idealisk flickvänskandidat, och de hade inte fel.

Läs också  Man räddar svältande hund ensam på en avlägsen ö och tar hem honom

DE Jägare och den Chelsea de blev oskiljaktiga

Alla var förvånade över hur snabbt de hittade dem. De tillbringade större delen av sin tid tillsammans med att kämpa och springa i skyddsrummet, naturligtvis under överinseende av sin vaktmästare.
Någon gång under dagen tog deras match slut och de var tvungna att dela upp sig. De kände sig båda ganska ensamma när detta hände. Även om det är en annan dag för dem imorgon, kunde de två inte vänta med att leka med varandra igen.

”På morgnarna, när jag tar ut henne Chelsea utanför, springer till sin bur och hälsar på honom”, sa Anthea .

Tyvärr, efter ytterligare några månader, var de tvungna att separeras för gott.

Tyvärr kommer nog deras vänskap att upphöra när o Jägare nå sex månaders ålder. Personalen är orolig för att det ska vara en fara för henne Chelsea om de fortsätter att låta dem spela. Men innan det händer låter de dem vårda varje ögonblick som lekfulla bästa vänner.

Läs också  Blind kanin övergiven i en låda med bara sin uppstoppade favoritkanin

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!