Início » Husdjur » En mans handling mot sin förlamade valp bevisar hans kärlek

En mans handling mot sin förlamade valp bevisar hans kärlek

”Jag ska ta hand om dig till slutet, min valp,” sa den Agea Santos som alltid kommer att finnas där för sin fyrbenta vän, Alvin som drabbades av en stroke och inte längre kan stå upp som han brukade.

Att ta hand om ett husdjur är en enorm uppgift, precis som att uppfostra ett barn, eftersom det är en levande varelse som helt och hållet kommer att förlita sig på sin ägares uppmärksamhet. Därför, när du har en lurvig vän hemma, måste du förstå att det kommer att finnas bra och dåliga tider, men det viktigaste är att vara med honom hela tiden.

Därför kommer erfarna husdjursvårdare att göra allt som står i deras makt för att säkerställa att deras följeslagare älskar livet, även när deras kropp inte längre svarar som den en gång gjorde. DE Agea Santos från Salvador de Bahia, Brasilien, gör detta när hans valp drabbas av en stroke och oroar sig för om han kommer att fortsätta leva sitt vanliga liv.

Läs också  Rörande: Liten fågel besöker familjen efter att mormor sa att hon skulle skicka en som ett tecken efter att hon dog

En av hundens fritidsintressen var att springa i regnet och leka i vattnet

DE Santos han tar honom i famnen trots att han inte längre kan gå och har svårt att stå, så att djuret fortfarande kan njuta av vattnet som rinner över honom.

Detta kan ses i en video som han lade upp på sitt Instagramkonto, där du kan se ögonblicket när hunden faller till marken medan han går, men hans ägare närmar sig honom omedelbart, tar honom i famnen och drar upp honom så att han kan uppleva regn.

”Han brukade älska att springa i regnet och vistas i vattnet, och det gör han fortfarande.” Han ville återuppleva en lycklig upplevelse efter allt som hade hänt. Jag ska ta hand om dig till slutet, mitt lurviga barn. ”Jag vill uttrycka min tacksamhet till min fru Stråle som tog hand om honom så mycket”, sa han Santos i posten.

Läs också  Få din kattunge att spinna med dessa viktiga skötseltips!

I en annan video lämnade han ett meddelande till alla djurägare

”Njut av ditt husdjur innan det blir gammalt eller sjukt, eftersom det växer väldigt snabbt.” ”Det här är två år gammalt – han kan inte gå bra efter en stroke”, förklarade hon.

”Han tappade rörligheten på vänster sida, inklusive synen, som ett resultat av stroken, så han lär sig långsamt att gå igen.” ”Han har genomgått sjukgymnastik med en utövare och akupunktur hos en annan – han kommer tillbaka snart eftersom det verkligen är fördelaktigt för hans tillfrisknande,” tillade han Santos .

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!