Início » Husdjur » En samling av de bästa ögonblicken av en ”tråkig” hund har fått internet att skratta

En samling av de bästa ögonblicken av en ”tråkig” hund har fått internet att skratta

En hund som heter Undvika har smält hjärtan över internet efter att en sammanställning av alla hans mest ”besvärliga” ögonblick, fångade på kamera, gick viralt på sociala medier tidigare i veckan.

I inlägget, som delas på TikTok av husdjurets ägare med användarnamnet @Anaalvarezdm_, avbildas Sankt Bernard i en serie lustiga korta klipp som redigerats tillsammans för att framhäva hans klumpigaste ögonblick, från att falla i snön tills han simmar i havet med sin ägare.

Det virala klippet åtföljdes av en bildtext som löd: ”Det här är hur vi accepterade att vi hade en klumpig hund.” Följt av: ”Han är bäst i världen.”

Saint Bernards är en lugn och avslappnad ras, och även om de inte är alltför aktiva behöver de fortfarande ungefär en timmes lek eller promenader varje dag.

Läs också  Övergiven valp på en flygplats blir viral när den adopteras av United Pilots

”Träningen behöver dock inte vara ansträngande och den behöver inte göras i varmt väder. Rasen tycker om dragkamp, ​​simning, nosarbete och trickträning”, skrev Encyclopedia Britannica tidigare.

@anaalvarezdm_Han är bäst i världen

♬ Burning Love (med Royal Philharmonic Orchestra) – Elvis Presley & Royal Philharmonic Orchestra

Saint Bernard är en stark, muskulös hund med ett massivt huvud och väger 120 till 180 kg.

Den typiska pälsen för denna ras är rödbrun och vit och kan vara antingen kort och tät eller medellängd.

Videon blev snabbt viral på sociala medier och fick tittare från hela TikTok.

Hittills har den fått över 10,2 miljoner visningar och 2,2 miljoner likes på plattformen.

En användare, xil sa: ”Det var vad jag tänkte om min också… vi fick senare reda på att hon hade förlorat synen.”

Läs också  Hur uppfattar djur tiden? Alla svar och sanningen du inte visste

Lizeth skrev: ”Berner sennenhundar, jag träffade 2… den mest bedårande och jag var förkrossad när de gick också. De är så bedårande.” Och Maii Marini tillade: ”Han är definitivt inte klumpig. han har något som får honom att falla”.

En annan användare, Alejandra Gastelum, sa: ”Jag har en rottweiler och vi gick igenom samma sak, han ramlar ofta och tittar inte på den.” Och Grekland Taboada tillade: ”Den här hunden har ett bättre liv än jag och många andra.”

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!