Início » Husdjur » En torterad hund älskar fortfarande människor och viftar med svansen när han ser dem

En torterad hund älskar fortfarande människor och viftar med svansen när han ser dem

Möt den övergivna hunden som älskar människor trots fruktansvärd tortyr som gjorde att hans mun ruttnade efter att ha blivit stängd med tejp.

Djurräddaren Hayley Zielinski 48, från Augusta, Georgia, USA, förklarade den lilla Jude en Pitbull-mix, som ”ansikte för djurmisshandel” efter hans otroliga behandling.

Hunden, som tros vara ett år gammal, hittades av Dog Networking Agents Inc, med lite kött kvar runt nospartiet och hål som gick in i näshålan.

Man tror att hans mun var tejpad igen på grund av fördjupningarna runt munnen och efter att den revs sönder eller lossnade började den dödliga infektionen ruttna hans hud.

Ytterligare utredning ledde till upptäckten att många av hans tänder var trasiga, han är delvis döv på grund av en skada på höger öra, och har svårt att andas på grund av sitt missbruk.

Han kommer att behöva specialiserad rekonstruktiv kirurgi och hudtransplantationer för att korrigera sin vanställdhet

Förutom andra behandlingar, som insamlingar uppskattar kan kosta upp till 10 000 dollar.

Läs också  Man räddar svältande hund ensam på en avlägsen ö och tar hem honom

DE Hayley som kommer från Merthyr Tydfil, Wales och är en av grundarna av Dog Network Agents Inc, säger att trots det fruktansvärda övergreppet Jude ”han älskar människor” och hans svans ”slutar aldrig vifta”.

Hon sa: ”När du ser honom på nära håll kan du ärligt talat inte tro det, hans tänder är så missformade och en del av hans läpp har lösts upp från infektionen där hans mun tejpades igen.

Jag har aldrig sett något liknande, det är symbolen för djurmisshandel, det var tydligt var tejpen täckte runt hans nosparti eftersom fördjupningarna är synliga.

Det verkar som att någon sedan antingen slet den eller så lossnade den, under denna tid blev den infekterad och allt eftersom infektionen började äta upp ansiktet.

”Hela hans ansikte är infekterat, köttet har ruttnat bort och på sina ställen finns benet, det finns ingen hud runt nospartiet på höger sida.

”Köttet luktar hemskt eftersom det är ruttet, där tejpen har ruttnat på huden finns det hål som går upp till näshålan.

Läs också  Även den starka "böjen": Alla grät över hundens "farväl" till hennes pojkvän

Den här stackars hunden har varit med om något av det mest chockerande jag någonsin sett.

DE Jude han var så svårt skadad att han kämpar för att andas, men hunden älskar fortfarande människor och beskrivs som ”glad”.

”Till och med varje veterinär säger: ’Herregud, vad hände med den stackars hunden?’ när de tittar på honom och ser skadan skedd.

Trots att folk gjort honom illa, när han ser oss, slutar inte hans svans vifta, han vill bara vara nära människor och bli älskad.

”Han är den sötaste hunden, man skulle kunna tro att hans ande skulle vara trasig efter att ha blivit torterad och misshandlad så illa av någon.

DE Jude sågs vandra på gatorna av en förbipasserande tidigare denna månad, personen som ringde hundnätverkets agenter som samlade honom.

Även efter att ha hjälpt otaliga hundar och bevittnat alla typer av hemska grymheter, hävdar de att det här fallet ”på riktigt skakade om dem.”

Läs också  Kan hundar få matförgiftning? - Användbar information

DE Hayley Han sa: ”Vi var mållösa när vi först såg honom, man kunde se hålen i hans ansikte och all infektion som tärde på hans hud, sedan var lukten bara hemsk.

”Men o Jude han hade en så stark livsvilja att han överlevde, han var så utmärglad att man kunde se alla hans ben, han var i mycket dålig form.”

Ytterligare undersökningar visade att skadan på Jude var värre än den först verkade.

”DE Jude han kommer att behöva specialiserad operation för att återställa sitt vanställda ansikte och näshåla så att han kan andas normalt och leva ett normalt liv.

”Han behöver ansikts- och näsrekonstruktion samt hudtransplantat, har hål i näshålan och så mycket skada på ena örat att han är delvis döv.

”Vi skulle verkligen vilja se om vi kan få in honom i en stor räddningsanläggning bort från det här området.

”Jag tror att det här är någons hund som kan ha blivit borttappad, stulen eller hamnat i händerna på någon galen person.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!