Início » Husdjur » Ett litet barns omedelbara band med den nya kattungen är rörande

Ett litet barns omedelbara band med den nya kattungen är rörande

Barn som växer upp med husdjur har vanligtvis en tidigare och bättre förståelse för ansvar och livscykel än barn som växer upp utan husdjur i hemmet. Husdjur kan också lära barn att förstå villkorslös kärlek och ge känslomässigt stöd.

Det är precis därför TikToker Bruna bestämde sig för att adoptera en kattunge och ge den till sin dotter Natalie så de växer upp tillsammans och blir de bästa kompisarna, som du kan se i den här videon.

@brufavaDetta var det bästa beslutet någonsin

♬ Gul – Coldplay

Dessa två är oskiljaktiga.

Relationen mellan ett barn och ett husdjur kan vara otroligt speciell och full av kärlek och glädje.

Som du kanske vet är småbarn nyfikna av naturen och kattungar är lekfulla och intressanta varelser. Deras nyfikenhet drar dem ofta till varandra, vilket skapar ett intresse.

Läs också  I samma ögonblick som en sörjande häst återförenas med sin mamma krossar hjärtan

De gör allt tillsammans, som att dela sin säng och titta på TV, medan de Natalie han matar till och med kattungen med sina måltider.

Det här är så bedårande.

Även om småbarn fortfarande lär sig att interagera med världen omkring dem, visar de ofta en överraskande mildhet när de hanterar en liten, känslig kattunge. Denna milda beröring kan hjälpa till att bygga förtroende mellan de två.

Titta hur Natalie håller kattungen i sina armar, som om det vore hennes eget barn.

Både barn och husdjur erbjuder villkorslös kärlek och acceptans. Detta skapar ett band baserat på tillit och tillgivenhet när de blir lagkamrater och förtrogna, vilket kan vara särskilt viktigt

Och låt oss inse det, husdjur, inklusive katter, ger underbart sällskap och tröst till barn.

Läs också  Man faller i fontän för att få ut sin hund som vägrar att komma ut

Som sagt, interaktioner med husdjur kan ge ett positivt bidrag till ett barns känslomässiga utveckling. De lär sig empati, ansvar och hur man tar hand om en annan levande varelse.

Så om du är tveksam till att adoptera ett husdjur till ditt barn, överväg det definitivt. Detta kan också bidra till att minska husdjursallergier, eftersom vissa studier visar att exponering för husdjur tidigt i livet kan minska risken för att utveckla allergier och astma. Man tror att exponering för husdjursmjäll och andra allergener kan hjälpa till att bygga upp ett barns immunförsvar.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!