Início » Husdjur » Från en tävlingshund får han en andra chans i livet

Från en tävlingshund får han en andra chans i livet

De utmattade honom och dumpade honom sedan och lämnade honom för död. Men Rambo han skulle inte låta sin historia sluta så. Han överlevde och fortsätter nu att kämpa för det lyckliga slutet han förtjänar.

DE Rambo hittas av Every Life Matters Animal Rescue i Rock Hill, South Carolina. DE Casey Lawrence en av räddningsstyrelsens ledamöter och mäklare, sprang på Rambo efter att han försvann när han visade en fastighet.

Hunden hittades i skogen, omgiven av djurkadaver. Han var kall och hans kropp gick i chock, men som tur var o Lawrence han kom precis när han behövde någon som brydde sig om att rädda honom.

Om det inte var hans eget fel Lawrence Den Rambo det är fullt möjligt att han inte hade hittat den hjälp han så desperat behövde.

Läs också  Blind kanin övergiven i en låda med bara sin uppstoppade favoritkanin

Därifrån Rambo han fördes till Baxter Veterinary Clinic, där hans sår försiktigt rengjordes.

Läkare arbetade för att stabilisera honom och från andra dagen var han i deras händer, Mr Rambo han stod redan och viftade på svansen.

Han visade också intresse för att äta och verkade allmänt bekväm i sin nya miljö.

Men den Rambo han hade ännu inte övervunnit alla sina hälsoproblem

”Hans skador tyder på att han möjligen är en beteshund”, sa Mr Dr James Doyle i Baxter på det lokala nyhetsmediet WCCB.

”Bethundar” används grymt som övningsmål för kamphundarna som tränas – beteshundarna är vanligtvis bundna till ett träd eller en stolpe med munnen tejpad eller filade tänder så att de inte är i position för att göra motstånd när de attackeras. Som ett resultat tenderar de att vara mycket undergivna, vilket är exakt hur Rambo .

Läs också  Hund möter krokodiler och det otänkbara händer

”De är inte aggressiva hundar och det är därför de används på det sättet”, sa Doyle ”för att de inte är bra på att slåss”.

Slutligen, Mr Rambo överfördes från Baxter Veterinary Clinic till Charlotte Animal Referral & Emergency (CARE) för vidare behandling.

”Båda bakbenen är troligen traumatiserade på grund av bindningarna runt hans anklar”, skrev CARE i en Facebook-uppdatering om hans tillstånd. Rambo . ”Han är en trupp och kommer att vifta på svansen och ge kyssar trots övergreppen han har varit med om.”

För närvarande är Mr Rambo håller på att återhämta sig från den första av många operationer som kommer

Men det verkar finnas hopp om en god prognos. Under tiden har Mr Rambo han verkar vara mer än nöjd med att suga upp all kärlek han får.

Läs också  Hunden ylar vid ett hål och vägrar lämna tills någon tittar in

För att inte tala om kramarna med hans favorit gosedjur.

Tjänstemän i South Carolina utreder för närvarande hans fall Rambo och de tror att platsen där den hittades i skogen kan vara en dumpningsplats för djur, möjligen för andra beteshundar.

DE Rambo han lever verkligen upp till sitt namn som en tuffing. Trots vad han har gått igenom håller han fortfarande huvudet högt, med massor av kyssar över. Han kommer inte att ge de människor som gjorde detta mot honom tillfredsställelsen att gå iväg med ett gnäll.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!