Início » Husdjur » Golden Retriever har den bästa reaktionen på ett telefonsamtal

Golden Retriever har den bästa reaktionen på ett telefonsamtal

Bilder på en hund som ganska otåligt väntar på att ägarens syster och hennes hund ska avsluta ett telefonsamtal och lämna ett sovrum, uppenbarligen för att fortsätta leka med det senare, har orsakat många skratt på nätet.

Den virala videon, som har visats mer än 213 000 gånger sedan den först delades på TikTok, visar den busiga hunden utanför rummet där samtalet ringdes och den andra hunden väntar tillsammans med sin ägare. Hunden, som heter Trapper såg ivrig ut att avsluta samtalet efter att han fångats titta under sovrumsdörren och knacka med svansen i golvet i förväntan och spänning.

@fun_with_grump Houseguest försökte ta ett kort privat telefonsamtal. AUDACITY. #goldenretriever #valp #happydog #dogtok #rude ​​♬ originalljud – Trapper

Dess ägare Trapper pratade om att fånga det roliga ögonblicket på kameran och dela det online

”Det här är min tvååriga hund, en golden retriever som heter Trapper . Min lillebror och deras hund hade kommit över till helgen och gick in i sovrummet för att ringa ett snabbt telefonsamtal, säger ägaren. Trapper , Whitney Tipton .

Läs också  Hunden ylar vid ett hål och vägrar lämna tills någon tittar in

”Han är mycket gladare utan dörren mellan dem!”

”Jag hörde den höga knackningen underifrån och gick upp för att hitta honom Trapper att vänta otåligt precis utanför dörren på att telefonsamtalet ska avslutas. Han är fortfarande en valp med allt kaos och bus som det innebär, men han älskar alla och får oss alltid att skratta, säger han. Tipton .

Det virala inlägget hade texten: ”försökte ringa ett kort telefonsamtal. Fräckheten”.

Vad säger kommentarerna?

Sedan det delades på den sociala medieplattformen av @Fun_With_Grump, har TikTok-inlägget gillats av över 31 000 användare och kommenterats över 100 gånger.

”Hundar är de enda djuren där du kan höra deras lycka”, skrev en användare.

”Väntar aggressivt”, tillade en annan användare.

En annan golden retrieverägare delade en liknande upplevelse som han hade med sin hund i kommentarsfältet i inlägget. ”Min golden retriever gör det här. När mina föräldrar kommer till stan eller någon gäst i huset sover han med dem och lämnar inte deras sida”, skrev de.

Läs också  Hund "sjunger" till sin ägares födelsedag på det roligaste sättet

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!