Início » Husdjur » Han kämpade för sitt liv: Valp med sex ben räddades efter att ha blivit övergiven på en parkeringsplats

Han kämpade för sitt liv: Valp med sex ben räddades efter att ha blivit övergiven på en parkeringsplats

En chockerande räddning av en sexbent valp, övergiven på en parkeringsplats.

!function(v,t,o){var a=t.createElement(”script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”, a.setAttribute(”fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=” width:0px!important;height:0px!important;”),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{kommandon:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||”#_vidverto-213c38bf0890a8d0d866a1d853e2eb2a”;c.mount(”9389”,t,{width: 720,höjd:405})}))}(fönster,dokument);

Ett brittiskt djurhem räddade en valp född med sex ben. Greenacres Rescue sa att veterinärer planerar att ta bort spanielhonans extra lemmar och undersöka funktionen hos hennes kvarvarande ben.

En otrolig händelse

Greenacres informerade i ett inlägg på Facebook att alla organ är normala och fungerar normalt. ”Vi har ingen aning om varför han föddes med det här problemet. Vi har aldrig sett det här förut. Den har två extra bakben och början på en andra vulva. Hennes bäcken bildas inte ordentligt på grund av den extra höftleden. Vi hoppas att hon kan leva ett normalt liv om hennes tester visar sig vara gynnsamma.”

Läs också  Bedårande 50 kg hund älskar kramar

Enligt veterinärerna ska de omvärdera Ariel om en månad med målet att ta bort de extra extremiteterna och undersöka funktionen hos hennes kvarvarande ben.

Sexbent valp räddad efter att ha blivit övergiven på en parkeringsplats ”Det finns en möjlighet att hon kommer att tappa ett av sina ben på grund av strukturen i hennes extra lemmar och bäcken, men det får tiden utvisa”, säger veterinärerna som har tagit hand om henne. ”För tillfället kan vi slappna av och låta henne njuta av att vara valp. Hon har en lång väg av operation och återhämtning framför sig, men vi är säkra på att vi kan ”fixa” henne och det är allt som betyder något.”

Inlägget Fighted for his life: Sexbent valp räddad efter att ha blivit övergiven på en parkeringsplats dök först upp på Petkeepers.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!