Início » Husdjur » Hans historia och hans kärlek till sin ägare flyttar internet

Hans historia och hans kärlek till sin ägare flyttar internet

Det finns inget bättre än det speciella band som utvecklas mellan en militärtjänsthund och den modiga mannen eller kvinnan som är dess förare. Dessa hundar tjänar inte bara vårt land, utan när de går i pension blir de älskade och värdefulla familjemedlemmar.

Det är vad som händer i den här hjärtvärmande videon om den pensionerade militärtjänsthunden Rex väntar tålmodigt på att hans ägare ska komma hem.

@mwdrex_and_rider Ett band som ingen annan #militaryworkingdog #mwd #retiredmwd #gsd #military #fyp #retiredlife #veteran #dogsoftiktok #foryoupage #k9 #dog #mwdretiredlife ♬ Mild och varm bakgrund piano(1262846)

Det är så sött att se.

Videon, upplagd av TikTok-användaren @Mwdrex_and_rider, visar honom Rex och hans bröder väntar tålmodigt på att pappa ska komma in genom dörren och när han gör det kan du se hur upprymd och lättad han är Rex när hans älskade kommer hem.

Läs också  Hunden krossar internethjärtan eftersom han inte lämnar sin ägares kista

@mwdrex_and_rider Bara lite känslomässigt nu för tiden. Se när Rex så här är grov, och jag hatar det #militaryworkingdog #rex #fighting #mwd #retiredmwd #gsd ♬ Tack för att du är du – OctaSounds

TikTok-användare älskar honom Rex och hela den där söta scenen som visar honom vänta på sin pappa.

@Aeh kommenterar: ”Jag har sagt det en gång, två gånger, en miljon gånger, men jag kommer alltid att säga det igen – vi förtjänar inte hundar.” @Scorps tillägger: ”Vi förtjänar inte hundar. vi förtjänar det verkligen inte. mer tro på den här hunden än 100 slumpmässiga människor”. @Shea tillägger: ”Så fantastiskt! Tack båda två för er service!” @Heather svarar: ”Snälla ge till Rex en stor kyss från mig och tacka honom och din man för deras service! Han är en vacker pojke.”

Läs också  Törstig hund bär en hink och tigger om vatten som orsakar sorg på nätet

Faktiskt. Vi tackar honom så mycket Rex samt dess ägare för alla deras tjänster, och låt oss önska dem många fler år av att vara nära vänner.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!