Início » Gåtor och spel » Hitta skillnaden: Ta på dig detektivhatten och hitta 5 skillnader på 20 sekunder!

Hitta skillnaden: Ta på dig detektivhatten och hitta 5 skillnader på 20 sekunder!

Dagens spel kommer garanterat att testa gränserna för din uppfattning ! Din utmaning är att hitta fem skillnader mellan två bilder på en man i en hängmatta, inom 20 sekunder.

Det är inte så lätt som det kan verka -. du måste vara mycket uppmärksam på detaljerna för att kunna upptäcka de små förändringarna . Sätt din observationsförmåga på prov och se hur snabbt du kan klara av denna utmaning!

Bilderna kan se väldigt lika ut vid första anblicken, men titta igen och du kommer att upptäcka att några saker har förändrats.

Hur snabbt kan du hitta dem alla? Du måste vara snabb för att hinna före klockan och vinna!

Så ta ett djupt andetag, rikta blicken mot skärmen och gör dig redo för ett spel som kommer att utmana din uppfattningsförmåga. Är du redo för utmaningen? Låt oss ta reda på det!

Läs också  Om Du har extraordinära visioner Hitta en kvinna, katt och hund i denna bild på mindre än 10 sekunder!

Anta utmaningen och se skillnaden

Tror du att du kan upptäcka de 5 skillnaderna i dessa bilder av en man i en hängmatta på mindre än 20 sekunder? Sätt dina visuella färdigheter på prov och utmana dig själv för att se om du kan se skillnaden!

Varför inte bjuda in dina vänner att vara med på det roliga – jämför era resultat och se vem som är den bästa detektiven. Det är ett utmärkt sätt att ta en paus, träna hjärnan och ha lite kul! Så varför inte prova?

(c) Lovemix

Att hitta skillnaden kan vara en riktig utmaning, särskilt när man har en begränsad tid på sig att göra det. I det här fallet måste du hitta fem skillnader mellan dessa två bilder av en man i en hängmatta på mindre än 20 sekunder.

Läs också  Kan du hitta alla fyra skillnaderna på mindre än 20 sekunder? – Utmana dig själv med denna kusliga Halloween-utgåva med en svart katt inbäddad i en pumpa

Detta innebär att du måste koncentrera dig och observera noggrant när du letar efter eventuella avvikelser. Leta efter färgförändringar, storleksvariationer och olika objekt i bilden.

Med ögonen fokuserade och sinnet alert kommer du snabbt att kunna identifiera de fem skillnaderna på nolltid!

Har du sett alla fem skillnaderna mellan dessa två bilder? Sätt dina detektivkunskaper på prov och se om du kan hitta dem alla!

Om du tror att du har hittat dem kommer vi att kontrollera om du har knäckt pusslet!

Lösning

Grattis till dig som hittade de 5 skillnaderna mellan de två bilderna på en man i en hängmatta på mindre än 20 sekunder!

För de av er som inte kunde hitta alla 5 skillnaderna, oroa dig inte. Du kommer att få se en bild där du kan se dem.

Läs också  Hitta skillnaden: Bara de mest noggranna kommer att kunna hitta de 5 skillnaderna på max 25 sekunder!

(c) Lovemix

Öva genom att spela regelbundna spel som förbättrar koncentrations- och observationsförmågan för att bli bättre på detta spel. Glöm inte att dela detta spel på dina sociala nätverk!

Relaterade inlägg

Viktoria
Skrivet av : Viktoria