Início » Gåtor och spel » Hjärngympa: Visa att du är ett geni genom att hitta det saknade talet på 20 sekunder!

Hjärngympa: Visa att du är ett geni genom att hitta det saknade talet på 20 sekunder!

Är du redo att spänna dina mentala muskler och hitta det saknade talet i en logisk följd? Testa din logiska slutledningsförmåga genom att anta denna utmaning på max 20 sekunder.

Den logiska sekvensen presenteras i bilden nedan. Kan du knäcka pusslet och hitta det saknade talet?

Hjärngympa är ett bra sätt att träna din problemlösningsförmåga och hjälpa till att skärpa ditt sinne . Så låt oss komma igång!

Hitta det saknade talet i en logisk sekvens på max 20 sekunder

Att hitta det saknade talet i en logisk sekvens kan vara en utmaning, särskilt när det finns fler än 20 tal. För att lösa detta problem måste man förstå mönstret i sekvensen och identifiera förhållandet mellan varje tal.

När mönstret är identifierat är det lättare att räkna ut nästa nummer i sekvensen. Om mönstret inte är tydligt måste du analysera varje enskilt tal för att avgöra vad det kan vara.

Läs också  Endast 5 % av befolkningen kan upptäcka ordet Move i denna bild inom 10 sekunder

(c) Lovemix

Att hitta ett mönster i en logisk sekvens kan vara en skrämmande uppgift . För att göra processen enklare kan du börja med att dela upp problemet i mindre delar.

Identifiera vad mönstret försöker uppnå och leta efter ledtrådar som kan hjälpa dig att hitta mönstret. Tänk på att leta efter likheter mellan objekt eller handlingar, eller leta efter siffror som upprepas eller liknar varandra.

Har du hittat lösningen? Låt oss ta reda på det!

Lösning!

Vi har knäckt koden och löste domino-utmaningen på mindre än 20 sekunder ! Grattis till alla som räknade ut svaret snabbt!

Nästa domino har en 4:a högst upp och en 2:a längst ner. Detta beror på logiken som den översta raden följer: upprepar samma nummer två gånger och minskar sedan med ett. Den undre raden följer en liknande logik och minskar med ett.

Läs också  Endast extra skarpa ögon kan upptäcka de 3 skillnaderna i grisbilden inom 12 sekunder

(c) Lovemix

Vill du utmana dina vänner eller din familj? Dela den här artikeln med dem! Vi har lagt ner mycket hårt arbete på att skapa alla dessa roliga spel för alla att njuta av.

Vi skulle vara väldigt tacksamma om du kunde dela den här artikeln på sociala medier och hjälpa oss att sprida ordet. Så varför inte utmana dina vänner och din familj med den här artikeln? Låt oss få det att hända och ha lite kul tillsammans!

Relaterade inlägg

Viktoria
Skrivet av : Viktoria