Início » Gåtor och spel » Hjärnkoll: Kan du lösa den här matchutmaningen på 15 sekunder (och inte mer) och bevisa din IQ? Endast 1 drag tillåtet.

Hjärnkoll: Kan du lösa den här matchutmaningen på 15 sekunder (och inte mer) och bevisa din IQ? Endast 1 drag tillåtet.

Pussel, hjärngympa och IQ-test har varit populära i många år eftersom de är ett bra sätt att testa sin mentala skärpa och kognitiva förmåga.

Med den ständigt ökande populariteten hos sociala nätverk, har dessa pussel blivit ännu mer populära . Dagens pussel är en klassisk ekvation: 7+0=9. Men den här ekvationen är fel!

Kan du lösa detta matematiska fel på mindre än 15 sekunder?

Oavsett om du är ett mattegeni eller inte, kan denna hjärngympa fortfarande vara utmanande. Det krävs lite kreativt tänkande och problemlösning för att lista ut svaret. Så ta en stund att tänka på det och ge det ditt bästa skott! Lycka till!

Lås upp pusslet

Vi inbjuder dig att försöka dig på vår hjärngympa. Om du är redo för utmaningen, titta noga och koncentrera dig när du löser vårt pussel.

Läs också  Kan du hitta det lömska lejonet som gömmer sig i den här bilden på bara 9 sekunder?

För att komma på en lösning, tänk utanför boxen och använda din bästa problemlösningsförmåga.

Dagens utmaningsekvation kräver att du bara flyttar en tändsticka för att ekvationen ska bli korrekt. Klarar du av det? Lycka till!

(c) Lovemix

För att kunna lägga pusslet måste vi använda våra sinnen och släppa loss vår kreativitet.

Vi bör ta en närmare titt på bilden och koncentrera oss på utmaningen att ta reda på vilken av tändstickorna vi måste flytta.

Vi kan ta god tid på oss men också anta en utmaning och försöka lösa den på mindre än 15 sekunder ! Har du hittat vilken av tändstickorna som måste flyttas?

Om du har lyckats lösa gåtan, låt oss kolla svaret på nästa sida!

Relaterade inlägg

Viktoria
Skrivet av : Viktoria