Início » Gåtor och spel » Hjärnkoll: Överlistar de smartaste – kan du beräkna värdet på varje hund på max 35 sekunder?

Hjärnkoll: Överlistar de smartaste – kan du beräkna värdet på varje hund på max 35 sekunder?

Är du redo för en utmaning? Testa ditt logiska tänkande och din problemlösningsförmåga med denna roliga hjärngympa. Problemformuleringen sammanfattas i bilden nedan: du måste hitta värdet på varje hund.

Logik- och tanketester är ett bra sätt att träna hjärnan och vässa dina mentala färdigheter. Det kan vara en trevlig aktivitet, men det kräver också en viss nivå av fokus och uppmärksamhet på detaljer.

Så om du är redo, låt oss komma igång!

Lösa ekvationer med flera obekanta

Du har presenterats med en utmaning på medelnivå att lösa ekvationer med tre obekanta – de tre hundarna.

För att räkna ut värdet på varje hund måste du använda dina kunskaper om hur man löser ekvationer med flera obekanta.

Detta innebär att du använder algebraiska tekniker för att räkna ut hundarnas värden genom att sätta varje ekvation i en förenklad form. När du har gjort detta kan du sedan använda substitution för att hitta det exakta värdet för varje hund.

Läs också  Hjärntest för optiska illusioner: Om du har skarpa ögon kan du hitta ordet vit på 15 sekunder

(c) Abmeyer

Brain teasers är pussel och utmaningar som stimulerar hjärnan att tänka utanför boxen. De erbjuder en engagerande och roligt sätt att träna hjärnan och hålla den skärpt.

De hjälper inte bara till att förbättra problemlösningsförmågan, utan håller också sinnet alert och kreativt. Hjärnknäckare kan också bidra till att minska stressnivåerna och ge dig en känsla av prestation när du löser dem.

Vi kan använda hjärntvätt för att bryta upp vår dagliga rutin och lägga till lite spänning i våra liv.

Vill du se om du kan lösa dagens hjärngympa? Kolla in lösningen i följande text!

Lösning

Är du redo att ta reda på svaret på denna hjärngympa? Vi vet att du är ivrig att få reda på lösningen, men låt oss ta en liten stund och överväga våra alternativ först.

Läs också  Matematik: Endast de med hög IQ kan lösa detta 3-tändstickspussel på under 25 sekunder!

Okej, låt&#8217217s göra det! Svaret finns i bilden. Första hunden = 2, andra hunden = 3, och tredje hunden = 4 . Grattis om du löste det på mindre än 10 sekunder!

(c) Abmeyer

Vi vill utmana våra vänner och familj att göra vårt test och följa med oss på denna roliga resa! Be dem som har gjort testet att dela den här artikeln på sociala nätverk.

Vi lägger ner mycket tid på att bygga alla dessa roliga spel som vi kommer på varje dag, och vi skulle bli väldigt glada om du hjälper oss att sprida ordet. Så tveka inte – dela artikeln och låt alla veta om vårt fantastiska test!

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!