Início » Husdjur » Hund fångad på kameran bär skydd som en cape

Hund fångad på kameran bär skydd som en cape

En hundägare blev chockad när hon upptäckte att hennes mini bullterrier lekte en överraskningslek när hon var borta.

DE Sarah Rostedt en fantasyförfattare från Finland, sa att hon satt på en buss till jobbet när hon fick ett meddelande på sin telefon från husdjurskamera hennes djur.

”Jag öppnade appen och jag skrattade så mycket när jag såg vad som hände”, sa han.

När hon granskade bilderna från säkerhetskameran blev hon chockad när hon såg sin 3-åriga hund, Tarmo klädd som hundversionen av Jon Snow från Game of Thrones.

Klippet, som sedan delades på hennes hunds TikTok-sida, tarmotheminibully, visar hunden gå runt i hennes lägenhet med något slags kuddfodral virat runt ryggen.

”Han är ensam hemma, går bekvämt bort från matsalen, bär pallöverdraget som en cape”, förklarar en bildtext på skärmen.

Läs också  Snabba och säkra sätt att avlägsna fästingar från din lurviga vän

@tarmotheminibully Åh Tarmo #funnypets #minibully #fyp #sinulle #minibullylove #meme #funny #käepiöbullterrieri ♬ original röst – Tarmo The Mini Bully

Rostedt var förvirrad över hur Tarmo slutade se ut så här.

”Han har aldrig gjort något liknande förut och jag vet inte hur det gick till, men när vi kom hem låg Tarmo och sov i sin säng med kudden”, sa hon.

Men vetenskapen kanske har svaret. Det kan vara så att Tarmo den saknades hos Rostedt och filten i fråga innehöll hennes välbekanta doft.

En studie från 2015 publicerad i den vetenskapliga tidskriften Behavioral Processes belyste hur hundars hjärnor har ett positivt svar på sin ägares doft. Detta var slutsatsen efter ett experiment där 12 tränade hundar presenterades för fem olika lukter när de genomgick en MR-undersökning.

Läs också  En baby tiger avvisades av sin mamma och uppföljaren kommer att röra dig

Dessa lukter inkluderade deras egen lukt, lukten av en okänd hund, lukten av en hund som bodde med dem, lukten av en okänd människa och lukten av en människa de bodde med.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!