Início » Husdjur » Hund ”sjunger” till sin ägares födelsedag på det roligaste sättet

Hund ”sjunger” till sin ägares födelsedag på det roligaste sättet

Hundar är de mest sociala djuren i världen, enligt experter, och är alltid närvarande vid varje fest som är värd för ett stort antal människor. Det finns dock många människor som inte känner till denna information eftersom de inte har sett den trendiga TikTok-videon ännu. Denna valp var närvarande på sin ägares födelsedagsfest.

@jonathansarita16, en TikTok-användare delade ett bedårande ögonblick av sin hund, Firulas under en födelsedagsfest, skriver i bildtexten att hunden alltid är redo att sjunga på vilken födelsedagsfest som helst.

Vackra stunder med våra bästa vänner

Det finns inget bättre än att fira dina favoritstunder med dina husdjur, eftersom de helt enkelt älskar dig mer än något annat. Att förutse hur ditt husdjur kommer att reagera på dina festligheter är mycket svårt, men vad den här hunden gjorde är oväntat!

Läs också  Hans historia och hans kärlek till sin ägare flyttar internet

Hunden började skrika för att sjunga ”Happy Birthday” till sin ägare! Ögonblicket fångades på video och delades på TikTok. Videon blev omedelbart viral och många kommenterade att deras hjärtan värmdes efter att ha sett videon! Vad häftigt!

Vad de skrev i kommentarerna

”DE Firulas han skäller ut dem för att han börjar sjunga och de följer honom inte,

”Det blir ingen tårta för den som inte sjunger…”

De flesta skrattade åt den roliga videon,

Här är höjdpunkterna i videon:

Andra fall av hundar som deltar på ägares födelsedagar med roliga resultat:

@acemory Vår söta Ace fyllde 3 år idag.. #fyp #acethebully #americanbully #ukcbullies #akcbullies ♬ originalljud – Ace the bully

Det är inte helt klart vad hundar tänker när de ylar vid vissa ljud, men man tror att de kan reagera på tonhöjden och frekvensen av ljudet, snarare än att tro att det är en annan hund. Vissa experter tror att ylande är en form av kommunikation för hundar och att de kanske försöker ”prata” med andra hundar som lyssnar. Andra tror att hundar helt enkelt kan njuta av ljudet och tycka att det är trevligt. Men i de flesta fall tror man att hundar ylar vid vissa ljud för att de försöker kommunicera med andra hundar.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!