Início » Husdjur » Hundägaren sätter kameran på Staffy när han hoppar i poolen, videon blir viral

Hundägaren sätter kameran på Staffy när han hoppar i poolen, videon blir viral

Har du någonsin undrat vad din hund har för perspektiv när den springer runt på bakgården? Du är inte ensam. Ägaren till den här hunden, @peanut.black.staffy, var också nyfiken på att veta vad hennes hund ser när hon springer, speciellt när hon blir upphetsad av att hoppa i poolen, och det är en rolig tur, som hon skrev i en video! Låt oss se själva!

@peanut.black.staffyPeanut cam! Inget som att se seimming adventutes från Peanuts pov. ♬ originalljud – Peanut.Black.Staffy

Det här är så spännande att se!

Det är tydligt att han är besatt av poolen, precis som en Golden Retriever skulle vara!

Titta hur han springer omkring av glädje eftersom hans mamma precis gav honom grönt ljus för en stund att simma i poolen.

Läs också  Hur stoppar man en hund som skäller? -Träningstips

DE Jordnöt han hoppar till och med upp och ner för att få sin mamma att öppna poolporten.

Han har det verkligen kul, precis som Queen-låten säger.

Många Staffordshire Bull Terriers njuter av vattnet och kan ha kul under poolen som du delvis kan se. Vissa mobbare raser, som amerikanska mobbare, är också besatta av badtid.

@peanut.black.staffy Mer energi, passion och fotarbete i spader! #peanutswims #swimmingstaffy #swimmingdog #gopro #morepassion #gopro ♬ originalljud – MER ENERGI

Min pitbull är inte besatt av någon vattenkälla och föredrar att sova hela dagen

Även om inte alla hundar är födda simmare kan många lära sig simma och njuta av det, som t.ex Jordnöt . De kan paddla i poolen, jaga leksaker eller bara njuta av känslan av att vara i vattnet.

Läs också  Få din kattunge att spinna med dessa viktiga skötseltips!

Att ge mycket vatten, även babypooler med is till din valp, är viktigt, särskilt under varma sommardagar eller om du bor i mycket varma områden. Även om din valp inte är frestad av vatten, kommer han definitivt att uppskatta svalkan.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!