Início » Husdjur » Hunden krossar internethjärtan eftersom han inte lämnar sin ägares kista

Hunden krossar internethjärtan eftersom han inte lämnar sin ägares kista

DE Sadie hon vägrade att äta eller sova ensam dagarna mellan hennes ägares död och hans begravning.

Sorg är en mänsklig känsla, men hundar kan också känna den

DE Sadie en 13-årig Border Collie/Dalmatian/Shepherd-blandning, förlorade nyligen sin ägare och lojala följeslagare, Andy Beaulieu från en plötslig hjärtinfarkt.

Hunden, som den Beaulieu uppvuxen från en valp började hon visa tecken på sorg sekunder efter att hennes bästa vän dog.

”Hon höll sitt huvud i hans hand och försökte krama honom”, säger o Jeremy May ordförande för Elements Cremation, Pre Planning and Burial of Langley, British Columbia, om hur Sadie i sin kollaps Beaulieu innan ambulansen tog bort honom.

Efter att ha tillbringat varje vardag med att pendla till jobbet med sin ägare Sadie förtvivlad under de 10 dagarna mellan ägarens död och hans begravning.

Läs också  Hund möter krokodiler och det otänkbara händer

”Under den här perioden visade han alla tecken som människor gör under en förlust”, säger Mr Maj vars företag hjälpte till att planera hans ceremoni Beaulieu .

Hon väntade vid fönstret på att hennes ägare skulle komma tillbaka, vägrade sova ensam och ville inte äta, vilket fick henne att gå ner 10 kilo

Hans fru Beaulieu visste att den hängivna hunden behövde ta ett riktigt hejdå till sin bästa vän och ordnade så att hon kunde närvara Sadie på hans begravning Beaulieu .

DE Maj säger att Sadie hon var den sista som kom till besöket och närmade sig lugnt hans kista Beaulieu med Julia att visa henne respekt. Hunden placerade sina framtassar på kistan och tittade in innan han steg av och lämnade ceremonin.

Läs också  Äldre hund lär valpen hur man använder doggy door i bedårande video

”Inte ett enda torrt öga fanns kvar i huset”, säger O Maj för reaktionen på dess utseende Sadie och beskriver hennes känslomässiga reaktion som ”elektrifierad”.

Efter att ha sagt det sista farväl vid ceremonin, h Sadie hon återvände hem och åt två måltider och återgick snart till sina vanliga dagliga aktiviteter.

För henne Maj detta ögonblick var rörande, men inte helt utöver det vanliga.

Elements president säger att fler och fler människor väljer att planera sina begravningar i förväg, och många av dessa människor väljer att inkludera husdjur eller mer oortodoxa element.

”Vi förstår att familjens behov måste komma före behoven av en traditionell begravning”, säger han om Elements inställning till förfrågningar om unika begravningslokaler eller aktiviteter.

Även om hennes deltagande Sadie på hans begravning Beaulieu det var inte förplanerat, o Maj råder djurälskare som vill ha sina husdjur som en del av sin begravning att notera dessa önskemål i förväg för att säkerställa att familjemedlemmar, nära och kära och begravningsbyråer vet att de ska göra de önskade arrangemangen.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!