Início » Husdjur » Hunden vägrar att lämna morföräldrar eftersom de fortsätter att ge honom godis

Hunden vägrar att lämna morföräldrar eftersom de fortsätter att ge honom godis

En video på sociala medier av en engelsk bulldog som vägrar lämna sina farföräldrars hus har väckt många skratt på nätet efter att ha setts av mer än 861 000 TikTok-användare.

Klippet, publicerat på TikTok som @stanleytheenglishbulldog, introducerade tittarna för hunden Stanley och nämnde att han är extremt ovillig att lämna sitt hem hemifrån på grund av de obegränsade godsakerna han har där.

Hundupplevelsen Stanley hemma hos hans farföräldrar verkar det inte ha varit annorlunda än barnens, eftersom husdjuret envist vägrade sin ägares erbjudande att återvända hem.

Den engelska bulldograsen är känd för att vara lojal och lydig, enligt American Kennel Club (AKC), men det verkar som att Stanley han har lovat sin trohet till fel personer!

”Snäll men modig, vänlig men ändå värdig, bulldoggen är en vältränad bråkare vars ansikte är den universella symbolen för mod och uthållighet”, skriver AKC på nätet.

Läs också  Törstig hund bär en hink och tigger om vatten som orsakar sorg på nätet

@stanleytheenglishbulldog #bulldog #englishbulldog #britishbulldog #bulldogsoftiktok #dog #dogsoftiktok #rolig #lustig #söt ♬ See You Again (Piano Arrangement) – Alexandre Pachabezian

”Dessa fogliga, lojala följeslagare anpassar sig väl till staden eller landsbygden”, tillägger husdjursexperter.

”Förväxla inte deras avslappnade sätt för lathet. Bulldoggar njuter av snabba promenader och behöver regelbunden måttlig motion, tillsammans med en noggrann diet, för att hålla sig trim, säger AKC.

Trots varningen om deras tendens att lätt bli fet, är bulldoggar en populär ras och har varit omhuldade medlemmar av amerikanska familjer i århundraden.

Vad säger kommentarerna?

Sedan det delades på den sociala medieplattformen av @stanleytheenglishbulldog har TikTok-inlägget gillats av mer än 80 000 användare och kommenterats mer än 480 gånger. Många TikTok-användare ville dela sin nöje i det virala ögonblicket i kommentarsektionen i inlägget.

Läs också  Rolig tvättbjörn leker med valpar som en medlem i flocken och gör internet galet

”Det verkar som om han kom till dörren för att hälsa på dig”, skrev en användare, medan en annan tillade: ”Han sa ”jag känner dem inte”.

”Han är som morfar, du förstår inte att det finns regler i det här huset”, skämtade en annan användare.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!