Início » Husdjur » Hunden vägrar att ta sina föräldrars bröllopsdag på allvar

Hunden vägrar att ta sina föräldrars bröllopsdag på allvar

Bernie adopterades när han var 2 år gammal, och under de senaste sex åren har hans familj märkt att han har nästan två funktioner: att sova och att ha så roligt som möjligt. Hans föräldrar gifte sig nyligen och under hela helgen bestämde sig Bernie för att bortse från det faktum att detta var en mycket viktig milstolpe för hans föräldrar och istället vara festens liv.

!function(v,t,o){var a=t.createElement(”script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”, a.setAttribute(”fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=” width:0px!important;height:0px!important;”),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{kommandon:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||”#_vidverto-213c38bf0890a8d0d866a1d853e2eb2a”;c.mount(”9389”,t,{width: 720,höjd:405})}))}(fönster,dokument);

Bernies berättelse

Hans föräldrar höll Bernie inne under själva ceremonin eftersom de visste att den lilla tönten kanske inte skulle kunna sätta på sig ett allvarligt ansikte så länge.

“Tenderar att sitta på ben/klänning/etc. mig, säger Rebecca Simpson, Bernies mamma, till The Dodo.

Bröllopet ägde rum på Brown Mountain Beach Resort i North Carolina och paret kunde inte ha bett om en bättre plats. Blommor av Lindsey Horne på The Edgemont Garden var alla på plats, fotografen Jillian Knight stod redo och väntade, och det var det perfekta bröllopet. Paret gick sedan ner vid vattnet för att ta några underbara bröllopsbilder och bjöd in Bernie att gå med dem eftersom han är den tredje mycket viktiga medlemmen i deras lilla familj.

Läs också  Få din kattunge att spinna med dessa viktiga skötseltips!

Men när Bernie upptäckte sina föräldrar bestämde han sig direkt för att han inte gillade idén med att posera alls – och föredrog att ha roligt istället, mitt under fotograferingen.

”Han hoppade faktiskt rakt på oss när han såg oss och någon var tvungen att plocka upp honom så att han inte skulle få sand och vatten över hela min klänning,” sa Simpson. ”Vi bad honom att sätta sig ner, men på typiskt bulldog-sätt var han bara fokuserad på vad han ville göra.”

Bernie bestämde sig för att det han ville göra var att plaska i vattnet och rulla runt i sanden – så den mycket snabba fotografen bestämde sig bara för att gå med det.

”Vår fotograf Jill var fantastisk – hon såg möjligheten och visionen för de här bilderna och sa åt oss att bara fortsätta skratta och posera medan han var i bakgrunden och gjorde sitt,” sa Simpson. ”Och [οι φωτογραφίες] de blev bättre än vi hade kunnat drömma om!”

Läs också  Hans historia och hans kärlek till sin ägare flyttar internet

Bernie hade tillbringat hela helgen med att springa och leka i vattnet och hade inte för avsikt att sluta bara för att en fotografering pågick. Men han fortsatte att kolla på sina föräldrar för att se till att de också hade det bra.

När den fåniga fotograferingen fortsatte kunde paret inte sluta skratta, och Simpsons nya man Charlie Hart märkte plötsligt att de inte var de enda som njöt av Bernies upptåg.

”Vi insåg det inte då, men alla 120 gästerna var på däck och tittade på, och när hon gick ut i vattnet brast de alla ut i skratt,” sa Simpson.

Alla som deltog i bröllopet var lika förälskade i Bernie som hans föräldrar och kunde inte vänta med att få leka med honom i receptionen.

Läs också  Från en tävlingshund får han en andra chans i livet

Efter fotograferingen gick trion till receptionen och Bernie hade roligt att träffa alla, tigga mat och, naturligtvis, sitta på sin mammas fötter. Han kan vara envis ibland, men Bernie älskar sina föräldrar så mycket och var så glad över att få vara en del av deras speciella dag.

Inlägget Hunden vägrar att ta sina föräldrars bröllopsdag på allvar dök upp först på Petkeepers.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!