Início » Husdjur » Huskys reaktion på att hämta sin ägare från flygplatsen är dramatisk på bästa sätt

Huskys reaktion på att hämta sin ägare från flygplatsen är dramatisk på bästa sätt

Vilken hundras tänker du på när du får frågan vilken ras som är högst? Vi tänker direkt på huskyarna varje gång. Dessa hundar tvekar inte att ge sig till känna. De låter sina röster höras på gott och ont.

TikTok-användaren @uppychatterjee postade ett klipp som visar hur en Husky använder sin röst för en god sak. Den här hundens reaktion på att se sin ägare på flygplatsen är så dramatisk men på bästa möjliga sätt.

Ta en titt!

@uppychatterjeewe förtjänar inte hundar

♬ originalljud – Uppy Chatterjee

Men vi tycker synd om den här personens bil eftersom vi vet att den bara blev repad av hundens tassar. Värt det! Vi vill bara hälsas på detta sätt från och med nu – högt och dramatiskt så att alla kan höra att någon är så glad över att ha oss hemma.

Läs också  Hundägaren sätter kameran på Staffy när han hoppar i poolen, videon blir viral

Huskies är kända som en mycket vänlig hundras som kommer bra överens med människor och djur.

De är väldigt intelligenta och älskar att vara aktiva, varför det är väldigt viktigt att ge dem daglig motion som ägare.

Men en sak som får Huskies att sticka ut från resten är deras vokala personlighet. Dessa hundar älskar att yla, skrika och gnälla. För det mesta kommer du att höra en Husky som gör något slags ljud eftersom de är väldigt stora drama queens som alltid vill ha sin vilja igenom. Vi tycker att det är roligt att de kastar ut raserianfall, men vi kan inte föreställa oss att höra det varje dag. Även om de flesta ägare kommer att säga att det är därför de älskar sina Huskies – de är så fulla av personlighet!

Läs också  Professionella fotbollsspelare tar med sig hundar för adoption på planen

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!