Início » Husdjur » Internet gick vilt med hundens reaktion på den ovanliga gåvan

Internet gick vilt med hundens reaktion på den ovanliga gåvan

En hund som heter Cosmo smälte hjärtan online efter att dess ägare delade en video av hans reaktion på en mycket ovanlig gåva som snabbt blev viral på sociala medier.

I klippet, som delades på TikTok i september under användarnamnet Girlandherdoggos, kan man se valpen bli mer och mer upphetsad när dess ägare spränger en hästboll att leka med. När spelet är klart, o Cosmo hon verkar ha kul när hon leker med honom på gården.

Det hjärtvärmande inlägget åtföljdes av en bildtext som löd: ”Att köpa en hästboll för min hund är en dålig idé, eller hur?! Därefter kommer frasen: ”Den bästa idén någonsin”.

Hundar älskar inte bara lek, de behöver det faktiskt för sin mentala hälsa och välbefinnande, utan de behöver mer än bara fysisk stimulans. Enligt experterna från ASPCA Pet Insurance bör hundar aktivt delta i både fysisk och mental träning varje dag.

Läs också  Taxen lever för att ångra att den invaderar kattutrymmet och det är det roligaste

”Medan lek på gården tillfredsställer deras behov av fysisk aktivitet, ger det inte den rätta mentala stimulans de behöver.

@girlandherdoggos “Weeeeeeeeee!” Bästa idén någonsin. #bollhund #hästboll #badidearight #activedog #rescuedog #millenialdogmom #horsemenspride #traktorsupply ♬ dålig idé eller hur? – Olivia Rodrigo

Pedagogiska spel hjälper till att lösa detta problem genom att prioritera mental stimulering.

”Vissa träningsbaserade leksaker utnyttjar och främjar konstruktivt en hunds naturliga beteenden som att söka, utforska och leka. Dessutom uppmuntrar de också utvecklingen av nya färdigheter. Exponering för nya färdigheter på ett lekbaserat sätt kommer att öka din hunds förmåga och vilja att lära.”

Videon blev snabbt viral på sociala medier och fick tittare från hela TikTok.

Hittills har den fått över 3,4 miljoner visningar och 710 500 likes på plattformen.

Läs också  Huskys reaktion på att hämta sin ägare från flygplatsen är dramatisk på bästa sätt

En användare, juliehelzer160, kommenterade: ”För en sekund såg hans kropp ut som en flygande ekorre perfekt centrerad.” Och Alyssa Carinder sa: ”Jolly gör en hundfotboll som inte poppar också. Vår pittie älskar det.” Hailey tillade, ”Mina hundar är rädda för volleyboll… det finns inget sätt att mina hundar skulle gilla det.”

Dulce Enery Rifaat skrev: ”Jag kan inte sluta skratta, jag förväntade mig inte det här resultatet”. ”Hunden som gör en hel främre kullerbytta på hästens boll, det har jag säkert sett förut.” khoiFish tillade: ”Jag blev inte besviken eftersom jag visste att detta skulle komma.”

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!