Início » Gåtor och spel » Kan du klara den här 20-sekundersutmaningen? Flytta bara 2 tändstickor och lös pusslet!

Kan du klara den här 20-sekundersutmaningen? Flytta bara 2 tändstickor och lös pusslet!

Är du redo för en spännande mental träning? Det här är inte ditt genomsnittliga pussel, det är ett höghastighetstest av din logik, kreativitet och snabbhet med hög insats.

Tänk dig själv i den varma stolen med bara 20 elektrifierande sekunder att lösa ett komplext problem. Utmaningen på bordet idag är en klassiker tändstickspussel Med en tvist.

Du har en felaktig ekvation framför dig – 4+3=8 . Du får bara röra dig två tändstickor för att fixa denna matematiska gåta.

Så, har du vad som krävs för att slå klockan och triumfera över denna häpnadsväckande gåta? Låt oss ta reda på!

Förstår utmaningen

Detta är ingen vanlig matematiskt problem . Det är ett test av dig logik , kreativitet och fart . Du måste ordna om två tändstickor för att få ekvationen korrekt.

Läs också  Hitta skillnaden: Utmana dina ögon - hitta 5 skillnader på mindre än 20 sekunder!

Kom ihåg att du bara har 20 sekunder att lösa det. Så, ta ett djupt andetag, fokusera och ge det ditt bästa skott. Med bara några sekunder på klockan räknas varje drag!

Kan du klara den här 20-sekundersutmaningen?  Flytta bara 2 tändstickor och lös pusslet!© Lovemix

Spelets regler

Reglerna är enkla men utmaningen är det inte. Du får ekvationen 4+3=8 gjorda av tändstickor. Du får lov flytta bara två av dem.

Du kan inte lägga till eller ta bort några tändstickor. Helt enkelt ordna om dem för att fixa ekvationen. Låter det enkelt? Väl, ge det ett försök och låt oss se hur det går för dig.

Dags att avslöja lösningen

Efter de intensiva 20 sekunderna av brainstorming är det dags att avslöja lösningen . Lyckades du lösa det? Tja, om du inte har det, oroa dig inte.

Läs också  Visuellt test: Ser du de 2 udda hjärnorna? Skynda på! Du har bara 20 sekunder på dig.

Här är den: Den korrekta ekvationen är 9-3=6 . Vad är det? Du flyttade tändstickan från plustecknet för att göra det minus och flyttade sedan en från åtta för att göra fyra till nio.

Det är allt. Du har knäckt det!

Kan du klara den här 20-sekundersutmaningen?  Flytta bara 2 tändstickor och lös pusslet!© Lovemix

Om du gillade detta 20 sekunders utmaning varför inte dela det med dina vänner och familj på sociala media ? Låt dem ta sig an detta roliga och spännande hjärngymnastik .

Det är inte bara ett bra sätt att utmana din hjärna men det är också ett fantastiskt sätt att engagera sig med andra . Så fortsätt, dela det roliga och låt oss se vem mer som kan klara denna utmaning!

Relaterade inlägg

Viktoria
Skrivet av : Viktoria