Início » Husdjur » Kattunge räddad från livet på gatan separerar inte från sina människor

Kattunge räddad från livet på gatan separerar inte från sina människor

Ο Milk Dud eller på annat sätt Dudley räddades tidigare den här månaden. Den hungriga kattungen gick rakt in i en matfälla. Det var då han sa adjö till livet på gatan.

Ο Dudley uppskattades vara cirka två månader gammal på en klinik. Han var ovårdad och mycket mager och vägde mindre än två pund. Η Lisa Krakosky en frivillig fosterfamilj hos Pet Alliance of Greater Orlando (i Orlando, Florida), fick höra talas om hans situation och erbjöd sig att hjälpa till.

Hon välkomnade honom med öppna armar

Kattungen städades, fick en full mage och en bekväm säng. Det tog inte lång tid för honom att anpassa sig till livet hemma.

Under de kommande dagarna fortsatte kattungen att bli bättre. ”Den här lilla krabaten blev min skugga. Om jag sätter mig ner kryper han genast upp i mitt knä. Om jag går följer han efter mig och gnider sig mot mina ben”, säger Lisa .

Läs också  Äldre hund lär valpen hur man använder doggy door i bedårande video

Ο Dudley har blivit en fullfjädrad katt och älskar gos. Hon ser till att hennes kram Lisa att aldrig vara tom när man sitter. Var hon än är, är han där med henne som hennes mest trogna följeslagare.

”Han gillar inte att leka så mycket, men han är kungen av kramar”, skrev Lisa . ”Jag är säker på att den lilla killen skulle sitta i ditt knä hela dagen om du lät honom.”

Den söta kattungen älskar inget hellre än att vara med sina människor

”Ο Dudley skulle må bättre om han adopterades till ett hem antingen ensam som enda husdjur eller med andra lugna husdjur”, säger Lisa .

”Hans idealiska hem skulle vara någon som arbetar hemifrån eller ett hem där människor har roterande skift. Ο Dudley kräver uppmärksamhet och kommer att behöva massor av gos.”

Läs också  Från en tävlingshund får han en andra chans i livet

Inga fler bekymmer om mat och husrum…

Ο Dudley spinner nu nöjt och är ivrig att hitta en plats att kalla sin egen.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!