Início » Husdjur » Ledarhund i träning somnar av misstag under en viktig fotografering

Ledarhund i träning somnar av misstag under en viktig fotografering

Benny är född på Ledarhundsstiftelsen och kommer så småningom att ta på sig en mycket viktig roll. Den blir antingen en ledarhund för någon som är blind eller synskadad, eller en tjänstehund för en veteran eller någon i nöd. Båda är mycket stora ansvarsområden, men Benny är redo för utmaningen.

När han var 6 veckor gammal tog Bennys vänner på Ledarhundsstiftelsen honom för att göra sin initieringsfotografering, som de gör för alla valpar som föds på deras anläggning. De var så glada över att ta bedårande bilder på lille Benny, och det var han såklart också. Tyvärr ägde fotograferingen rum precis när Benny var i stort behov av en tupplur.

Bennys berättelse

När fotograferingen började försökte Benny hålla tillbaka – men det var ingen idé. Han hade gått in i en sömnbana och det fanns ingen väg tillbaka.

Läs också  Han kämpade för sitt liv: Valp med sex ben räddades efter att ha blivit övergiven på en parkeringsplats

”Under fotograferingen såg Benny mer sömnig ut än någonsin och vi kunde se honom börja somna, så vi startade snabbt fotograferingen precis i tid för att se honom sakta rulla över,” sa Rebecca Eden, koordinator, till The Dodo internet marketing på Ledarhundsstiftelsen. ”Personalen på plantskolan och vår fotograf fnissade alla, och man kan höra en av personalen säga ”Godnatt” när han somnar.”

Benny gjorde sitt bästa för att hålla sig vaken, men hans sömnighet var för stark. Fotografen lyckades ändå ta några söta bilder för att meddela Bennys inkludering i programmet, och ärligt talat, hans sömnighet gjorde saker ännu sötare.

Benny är nu 7 månader och hans träning går bra. En dag kommer han att vara den bästa ledarhunden eller servicehunden för någon som behöver honom. Men för närvarande är han bara bäst på att leka och sova, och det är också bra.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!