Início » Gåtor och spel » Logiskt test: Bara ett geni kan hitta det saknade talet på 20 sekunder! Är det du?

Logiskt test: Bara ett geni kan hitta det saknade talet på 20 sekunder! Är det du?

Kan du lösa detta pussel och hitta det saknade talet i den logiska sekvensen på 20 sekunder eller mindre? Testa din mentala skicklighet och se om du har vad som krävs för att knäcka den här koden!

Ta en titt på bilden nedan och se om du kan hitta det saknade numret . Lycka till!

Hitta det saknade numret i en logisk sekvens

Att hitta det saknade talet i en logisk sekvens är en utmaning som kräver uppmärksamhet och fokus . Det handlar om att analysera en given uppsättning siffror för att upptäcka eventuella mönster eller regler som styr dem.

När detta har identifierats är det möjligt att identifiera det saknade elementet. Svårighetsgraden för denna utmaning varierar beroende på hur komplex sekvensen är.

För att hitta en logisk sekvens är det viktigt att använda elimineringsprocessen . Börja med att skriva ner alla element som måste ingå i sekvensen.

Läs också  Matematisk hjärngympa: Endast personer med en IQ över 130 kan lösa denna utmaning med 2 matchstickor på under 25 sekunder!

Leta sedan efter eventuella avvikelser och ta bort dem från listan. När listan har begränsats tittar du på de återstående elementen och frågar dig själv: ”Varför är det här elementet här?”

Detta bör hjälpa dig att fastställa ordningsföljden för varje element och ge dig ledtrådar om vilka element som bör komma först i sekvensen.

Så, har du hittat lösningen? Låt oss se om det blev rätt!

Lås upp utmaningen: Hjärnknäckare med saknade siffror

Hjärngympa är ett utmärkt sätt att engagera sinnet och utforska gränserna för logiskt tänkande . Att hitta ett saknat tal i en logisk sekvens kan vara särskilt utmanande.

Det kräver noggrann analys av den givna sekvensen och kreativ problemlösning. Det finns olika strategier som kan vara till hjälp, t.ex. att studera mönster, känna igen regler eller dela upp större problem i mindre delar.

Läs också  Hitta 3 skillnader mellan de två bilderna på söta flickor på 10 sekunder!

Hjärngympa som den här kan hjälpa till att utveckla analytiska färdigheter, uppmuntra kreativt tänkande och stärka minnet.

Vi inbjuder dig att prova dagens utmaning. Kolla lösningen för att se om du lyckades hitta det saknade talet korrekt!

Lösning

Det saknade talet är 7 . I denna magiska kvadrat är summan av talen i varje rad, kolumn och diagonal lika med 34.

Till exempel är summan av den första raden (16+2+3+13) lika med 34, liksom summan av den första kolumnen (16+5+9+4) och huvuddiagonalen (16+11+6+1).

(c) Lovemix

Börjar du bli uttråkad av samma gamla pussel och tester? Utmana då dina vänner eller familj att delta i det roliga genom att dela den här artikeln!

Vi har ansträngt oss för att skapa roliga och engagerande spel för människor i alla åldrar, så varför inte sprida ordet och låta alla få veta?

Läs också  Hitta skillnaden: Utmana dina ögon - hitta 5 skillnader på mindre än 20 sekunder!

Att dela den här artikeln på sociala nätverk ger dig inte bara något att göra utan gör det också möjligt för oss att nå ut till fler människor.

Relaterade inlägg

Viktoria
Skrivet av : Viktoria