Início » Husdjur » Man faller i fontän för att få ut sin hund som vägrar att komma ut

Man faller i fontän för att få ut sin hund som vägrar att komma ut

Det här är Bella – en glad hund som inte älskar något mer än att plaska runt i vatten.

Vad Bella tydligen inte älskar är att höra.

Fråga bara dess ägare, Kane Baker.

Häromdagen tog Baker och hans syster Tia med Bella på en promenad i en park nära deras hem i England. Det var meningen att det bara skulle vara en lugn promenad, men Bella hade helt klart andra planer.

När de passerade en stor, grund fontän i parken gled Bella iväg. Åsynen av det forsande vattnet var för frestande för att gå ifrån.

”Som du kan se har Bella sin livs tid”, sa Baker till The Dodo. ”När hon ser vatten som hon kan leka i finns det ingen stopp för henne.”

Bakarna älskade förstås att se Bella ha roligt. Men det fanns ett problem: hon vägrade att lämna fontänen, även efter att en lång tid hade gått och hennes familj var redo att gå vidare.

Läs också  Förlamad hund njuter av en resa till stranden i rörande video

”Vi försökte locka henne genom att låtsas slänga hennes favoritleksak. Vi försökte också ropa hennes namn och låtsas gå iväg för att se om hon skulle följa oss, säger Baker. ”Men det fungerade inte.”

Baker såg inget annat val och insåg att han var tvungen att gå in för att få ut Bella. Och med det i åtanke började han ta av sig underkläderna.

”För att vara ärlig, det var bara ren pinsamhet,” sa Baker.

För att göra saken ännu mer pinsam råkade en vän till Baker gå förbi där han var på väg att ta steget. Han fångade hela scenen på video:

Om Baker verkade ganska bråttom att ta sig ner i vattnet för att få tag i Bella, så finns det en bra anledning. Han visste att detta var det enda sättet.

Läs också  Taxen lever för att ångra att den invaderar kattutrymmet och det är det roligaste

”Jag har varit tvungen att göra det här en gång tidigare där exakt samma sak hände,” sa Baker. ”Jag var tvungen att gå in bakom henne eftersom hon inte skulle gå. Vi försökte vänta och se vad som skulle hända, men hon hade för roligt för att ge upp.”

”Han visste att han var tvungen att göra det igen,” sa Bakers syster till The Dodo. ”Jag tyckte det var roligt, mest för att jag inte behövde gå i det vattnet.”

Baker älskar Bella väldigt mycket, så han mår inte dåligt över allt detta.

”I slutet av dagen hade alla ett skratt,” sa Baker. ”Jag tror att alla behövde det här, speciellt i tider som denna.”

Med tanke på Bellas upprepade äventyr vid fontänen sa Baker att han förmodligen kommer att skjuta upp besöket i parken ett tag. Om de hamnar där igen har Baker dock en plan.

Läs också  Kan hundar få matförgiftning? - Användbar information

”Jag ska försöka få någon annan att hämta henne,” sa han. ”Men jag tar med mig en handduk för säkerhets skull.”

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!