Início » Husdjur » Man räddar svältande hund ensam på en avlägsen ö och tar hem honom

Man räddar svältande hund ensam på en avlägsen ö och tar hem honom

Wesley White paddlade kajak utanför Belizes kust när han såg ett djur nära en fiskekoja på en avlägsen ö. Till sin förvåning hittade han en hungrig valp. Hunden var skinn och ben men mycket vänlig. Han ropade efter folk men ingen var i närheten. Wesley hade ingen aning om hur hunden hamnade i öknen, men han visste att han var tvungen att rädda valpen.

Historien om Wesley White

Men Wesley stod inför en utmaning. Det rapporterades till Dodo att han bara hade 36 timmar kvar tills han lämnade Belize. Han undrade om han skulle kunna hitta den hjälp han behövde i tid för att rädda valpen.

När han väl kom tillbaka till hotellet skyndade folk för att hjälpa till och tog med burkar med hundmat och bartendern ringde vänner för att hitta en veterinär. Wesley tog sin räddning, som nu heter Winston, till fastlandet för att besöka veterinären, men han kunde bara stanna en kort tid.

Läs också  Äldre hund lär valpen hur man använder doggy door i bedårande video

Veterinären, Dr. Mia höll kontakten med Wesley och informerade honom om att Wesley skulle återhämta sig, men att han behövde hitta en fostervårdare. Lyckligtvis kunde han ordna en genom Belize Humane Society. Fostervårdaren Melanie tog emot Winston och under två månader uppdaterade Wesley om Winstons framsteg, och visade honom växa och bli starkare. Äntligen var det dags för Wesley att gå ombord på ett plan på väg till Dallas.

Men Wesleys och Winstons återförening var fortfarande långt kvar. Wesley var tvungen att göra resan i mitten av januari från Montana till Dallas. Och Wesley undrade, skulle Winston känna igen honom?

Se den rörande avslutningen av historien i videon nedan.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!