Om mina hundar - Exempel på ett dokument

aleasnygg

Alea är en kooikertik som vi har köpt in från Danmark. Med henne så kör jag agility, nosework och spår. Vi har även börjat lite med sök. Alea har 2 st svenska cert i Sverige och ett danskt cert.

För att beskriva min tjej så är det med ett ord "galen" Hon har en motor som liksom aldrig slår av. Hon älskar att arbeta och gör allt med full motor, men hon har även en av-knapp som gör att hon är lättarbetad. 

 

 

lilja

liljashow

Lovemix Never Stop Lilja är min egenuppfödda tik som är dotter till Alea och Solo. Lilja är bara född i december -16 och än så länge är hon den coolaste och mest vänliga hund som jag någonsin har träffat. Hon har ett ljuvligt temperament som hon fått av sin far och lika mycket motor som sin mor. Lilja har varit på några utställningar där hon har skött sig exemplariskt. Med Lija så kör vi nosewok och hon har precis börjat med sök, samt i vår så kommer hon att tränas i agility. 

 

 zelijobbar

 

Zeli är en import som kommer från Tjeckien. Hon är en stabil vallund som inte gör några dumheter. Hon har fina flanker och är lättarbetad. Framförallt så älskar hon att driva.  Zeli är tränad i agility och nosework och gillar att göra det mesta.

 

 

meggie

Meggie är även hon köpt i Tjeckien och är syster med Zeli.  Meggie är en stark hund som inte är så lättvallad. Hon har fina flanker och går riktigt fint om man har tummen i ögat på henne. Hon är väldigt fin i närarbete och har ett mycket fint avstånd till djuren. Meggie är tränad i lydnad, agility och nosework. Hon är även med elever på Munkagårdsgymnasiet på dagarna. Meggie bor hos min bästa vän Kattis och hennes hundar.  

 

 

nimhusse

Nim Nimsson

Nim är en tik som är uppfödd hemma hos oss. Hon är en lugn stabil hund som har en fin djurkänsla. Hon är fin i närarbete och är gärna med när vi jobbar med lammen. Nim är mest husset hund, men vallar lika bra med alla. I vår så är hon så pass gammal att hon även ska få testa på agility. Nim är efter Syssla och Sockan.

minime

MiniMe är vårt sista tillskott i flocken. Mini är efter Olga och Wise.
Hon är en härlig liten virvelvind som redan nu tränas av vår dotter Savannah. 

 

 

 

 

 


Spela upp och klicka på den lilla fyrkanten längst ner till höger i videon för helskärm