Início » Husdjur » Mormor överraskar sitt barnbarn och videon blir viral

Mormor överraskar sitt barnbarn och videon blir viral

Oavsett hur stor eller liten, vi uppskattar varje gåva vi får från våra nära och kära. Det är trots allt tanken som räknas, eller hur?

Att veta att de tog sig tid att leta efter denna gåva och köpa den åt oss förtjänar redan vår tacksamhet.

Det finns dock inget bättre än känslan av att få något som vi har velat ha länge

Det var precis vad som hände med den här unga pojken från Springfield, Illinois.

DE Xander Mellor han är precis som en typisk sexårig pojke. Han är lekfull, nyfiken och full av energi. Men en sak som skiljer honom från de flesta barn är hans engagemang. Pojken sparade varenda krona han fick för att köpa en valp.

Närhelst hans mamma Natalie Ellenburg han skulle komma hem från jobbet, frågade han artigt om hon hade någon förändring. Hon skulle ge sin son alla mynt hon hade på sig, och pojken skulle flitigt lägga dem i sin sparburk.

Läs också  Ägaren delar varför hennes tax inte skulle överleva i det vilda

DE Xander han höll sig till och med tillbaka från att spendera på andra saker han älskar, som godsaker och godis, eftersom han var desperat efter att få den valpen så snart som möjligt.

När hans morföräldrar fick reda på detta bestämde de sig för att överraska sin lilla pojke med en gåva han kommer att värna om för alltid. Lyckligtvis Natalie fångade det rörande ögonblicket när Xander han tog sin gåva för oss alla att se!

Den lilla pojkens ansikte börjar förändras när han inser vad han får.

Hemvideo börjar med Natalie och den Xander står vid bakdörren och tittar ut i deras trädgård. Pojken går sedan ut och går mot deras uppfart medan hans mamma sa åt honom att ”gå och titta”. Han står vid sina farföräldrars bildörr och väntar på att hans mormor ska komma ut. DE Natalie sedan säger hon åt honom att breda ut armarna och hålla ögonen stängda.

Läs också  Rädda din soffa: Så hindrar du din katt från att förvandla möbler till klösbrädor

”Okej, jag ska inte röra mig”, svarar han och går från bildörren när den öppnas.

Hans mormor justerar sedan armarna och lägger en söt svartvit valp i famnen! DE Xander Han öppnade till slut ögonen och tittade förvånat på sitt nya lurviga husdjur.”

Pojken brast ut i gråt när han höll valpen mot bröstet

Hans familj börjar sedan trösta honom, vilket är där videon slutade.

DE Natalie han såg hur hängiven han var Xander att köpa en valp till sig själv. Han sa att han sparade varje extra euro i ett och ett halvt år i hopp om att få en valp.

”Varje gång jag kom hem från jobbet tömde jag mina fickor och gav honom all växel som blev över från dagen”, mindes hon. ”Men han visste inte att han skulle hämta sin valp förrän jag sa till honom att vi måste fylla en burk till.”
DE Xander gråter av lycka på grund av den bästa överraskningen någonsin.

Läs också  Det hjärtskärande ögonblicket från Pet Cam som nästan fick ägaren att ställa in sin semester

DE Natalie hon sa att det här är den första valpen som deras familj någonsin har haft. De namngav honom Marshmallow de Mello för korthet.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!