Início » Husdjur » Övergiven valp på en flygplats blir viral när den adopteras av United Pilots

Övergiven valp på en flygplats blir viral när den adopteras av United Pilots

Trots sin livsstil är många ALPA-medlemmar entusiastiska husdjursägare. Vissa adopterar räddningsdjur från skyddsrum och ger hundar, katter och en mängd andra varelser en andra chans till ett lyckligt hem. Men en ALPA-medlem adopterade nyligen en räddningshund under verkligt unika omständigheter.

En passagerare gick av ett United Airlines-flyg från Kina på San Francisco International Airport (SFO) med en svart schäfervalp. Ägaren till djuret hade inte de rätta dokumenten för hunden och övergav den vid tullområdet strax innan han gick ombord på flyget till New York.

US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) reglerar importen av hundar till USA från andra länder, och ägnar särskild uppmärksamhet åt de från områden som Kina, där risken för rabies är ett ständigt problem. Hunden blev snabbt problemet med SFOCS, som United kallar sitt lokala kundtjänstteam, som ställdes inför två val: lämna tillbaka schäfern till Kina eller lämna över honom till Society for the Prevention of Cruelty to Animals (SPCA) i San Francisco.

Läs också  En fotograf fångade ett rådjur vars rygg ser ut som en uggla

Hur som helst, det fanns en god chans att hunden skulle avlivas.

Det här potentiella resultatet passade inte bra hos Uniteds SFOCS-agenter, som omedelbart kontaktade flygbolagets regeringskontor för vägledning. Uniteds team för statliga angelägenheter meddelade sedan CDC, förklarade hundens situation och bad om mildhet. Under tiden satte lokala tjänstemän upp en hundsäng och andra bekvämligheter på ett flygplatskontor. De ordnade också 24-timmarsvård åt honom Polaris , vilket ger den namnet på Uniteds tjänst i affärsklass. På kort tid blev valpen en lokal kändis bland flygplatsens stamgäster.

CDC informerade United om att de kunde behålla hunden. Men som en försiktighetsåtgärd för hälsa och säkerhet skulle den behöva sättas i karantän i fyra månader. DE Polaris han tillbringade mycket av den tiden i en karantänanläggning i Los Angeles, Kalifornien.

Efter att hunden lämnats tillbaka till SFO, arbetade Uniteds personal med SPCA för att adoptera honom, med ett villkor. Uniteds kundtjänstanställda insisterade på att endast flygbolagsanställda kunde ansöka. Bland de som köade till undersökningen fanns kaptenen på A320 Bill Dale som rapporterade att hans familj letade efter en hund och hade ett närliggande hem med en inhägnad gård där Polaris kunde ströva omkring.

Läs också  Hunden vägrar att lämna morföräldrar eftersom de fortsätter att ge honom godis

Trettiofem personer lämnade in ansökningar, varav fem bedömdes värda att vara finalister.

En SFOCS-agent drog ur de fem korten som placerades i en hundskål och drog ut hans namn Dal . Personalen ordnade sedan en adoptionsfest för honom Polaris vid flygbolagets bagageutlämningsområde, där United också tillkännagav en donation på $5 000 till San Francisco SPCA för all hjälp.

SPCA:s chef för räddning och välfärd, Lisa Feder, svarade och tackade offentligt United för det generösa bidraget. Hon tillade: ”Uniteds kundtjänstteam tog sig an en stor utmaning för att säkerställa att Mr Polaris han kommer att vara säker, frisk och hitta ett kärleksfullt hem.”

Återvänder till festen, Mr Polaris de åtföljdes av flera medlemmar av Wag Brigade, ett team av känslomässiga stödhundar utplacerade på flygplatsen. Efter att evenemanget avslutats fortsatte schäfern till sitt nya hem i grannlandet Novato, Kalifornien.

Läs också  Ägaren delar varför hennes tax inte skulle överleva i det vilda

”DE Polaris han mår väldigt bra”, sa Dal . ”Det tog lite anpassning till en början, men varje vecka är ytterligare en milstolpe för honom. Han är nu en medlem av vår familj.”

Schäferns kändisstatus fortsatte, eftersom hans berättelse delades av flera nyhetskanaler, inklusive ABC News och Washington Post. Räkenskaperna jämför Polaris med skådespelaren Tom Hanks i hans roll i filmen The Terminal. I filmen spelar Hanks en utländsk medborgare som tvingas behålla ett tillfälligt uppehållstillstånd på New Yorks John F. Kennedy International Airport.

DE Polaris och Dal filmades för ett kommande avsnitt av The Kelly Clarkson Show. United-kaptenen noterade: ”Jag är glad att hans historia kommer ut och för allt hårt arbete från de anställda i San Francisco som tog hand om honom och räddade hans liv, för det var de som gjorde allt detta möjligt.”

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!