Início » Psykologi » Personlighetstest: Upptäck din emotionella intelligensnivå genom att välja en mandala nu!

Personlighetstest: Upptäck din emotionella intelligensnivå genom att välja en mandala nu!

Har du någonsin undrat hur bra koll du har på dina och andras känslor? Vi talar inte om att vara sympatisk eller empatisk, utan snarare om emotionell intelligens.

Emotionell intelligens är din förmåga att känna igen och förstå känslor hos dig själv och andra och din förmåga att använda denna medvetenhet för att hantera ditt beteende och dina relationer.

Vårt emotionella intelligenstest är ett unikt personlighetstest som hjälper dig att förstå din nivå av emotionell intelligens.

Till skillnad från traditionella IQ-tester, som mäter kognitiva förmågor, använder detta test mandalas för att bedöma din emotionella intelligens.

Testet går ut på att du tittar på tre olika mandalas och väljer den som du tycker bäst om. Varje mandala representerar en annan nivå av emotionell intelligens.

Läs också  Ge dig själv kraft: Utnyttja kraften i positivt självprat för ett hälsosamt tankesätt

Ditt val kommer att ge dig insikt i din emotionella intelligensnivå och ge dig information om din personlighet.

Hur man gör testet

Titta noga på varje mandala. Vilken känner du dig dragen till? Tänk inte för mycket på det, följ bara din magkänsla. När du har gjort ditt val, scrolla ner för att se vad ditt val säger om din nivå av emotionell intelligens.

(c) Lovemix

Mandala 1

Om du väljer Mandala 1 , du har en hög nivå av emotionell intelligens . Du är bra på att känna igen och förstå dina egna och andras känslor.

Denna förmåga hjälper dig att navigera i sociala nätverk och påverka andras känslor på ett positivt sätt. Det är också troligt att du har goda interpersonella färdigheter.

Mandala 2

Om du väljer Mandala 2 , du har en måttlig nivå av emotionell intelligens . Du har ganska bra koll på dina egna och andras känslor, men det finns utrymme för förbättringar.

Läs också  Personlighetstest: Vilken rolig katt föredrar du? Upptäck om du är en mästerplanerare eller en fri ande!

Du kan ha svårt att hantera dina känslor i stressiga situationer men du är i allmänhet bra på att upprätthålla positiva relationer.

Mandala 3

Om du väljer Mandala 3 , din emotionella intelligensnivå kan vara lägre . Du kanske tycker att det är svårt att förstå och hantera dina egna och andras känslor.

Detta kan påverka dina relationer och interaktioner med andra. Hur som helst, komma ihåg att emotionell intelligens inte är en fast egenskap, och att du kan förbättra den med övning och mindfulness.

Kom ihåg att det inte finns något rätt eller fel val, och att detta test inte är ett slutgiltigt mått på din emotionella intelligens. Det är bara ett verktyg som hjälper dig att få insikt i din personlighet och känslomässiga funktion.

Vi uppmuntrar dig att dela detta test med dina vänner och din familj. Se hur deras emotionella intelligensnivå förhåller sig till din. Och glöm inte att kolla in våra andra personlighetstester för att få ännu mer insikt i din unika personlighet.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!