Início » Husdjur » Professionella fotbollsspelare tar med sig hundar för adoption på planen

Professionella fotbollsspelare tar med sig hundar för adoption på planen

Fotbollsspelarna i Zenit fotbollslag försökte sända ett meddelande om medvetenhet om adoption av husdjur och skyddsrum med en stor handling, vilket var en fullständig framgång.

Allmänt, organisationer skapar videor som ber folk att adoptera hundar eller dela inlägg på sociala medier med foton på hundarna. Men spelarna tänkte utanför boxen, så de gick in på planen innan matchen började bära hundar från skyddsrum som behövde hem.


Även om de var lite förvirrande, hundarna, som är olika i fluffighet och storlek, blev väldigt glada över att bli kramade! T det hela var mer än bedårande och det syns på spelarnas ansikten såväl som på hundarna själva.


Det är faktiskt det bästa sättet att främja adoption av husdjur. Vi hoppas att folk kommer att rusa till härbärgen för att adoptera hundar efter att ha sett denna fantastiska åtgärd. Vad sött!

Läs också  En mans handling mot sin förlamade valp bevisar hans kärlek

Dela den med din familj och vänner

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!