Início » Husdjur » Rolig tvättbjörn leker med valpar som en medlem i flocken och gör internet galet

Rolig tvättbjörn leker med valpar som en medlem i flocken och gör internet galet

Tvättbjörnar är kända för sin intelligenta och nyfikna natur, och räddningstvättbjörnar som har vuxit upp med hundar kan uppvisa vissa beteenden som påverkas av deras hundkamrater.

Som dokumenterats av TikToker Sadie Eversole i den här videon publicerad av den räddade tvättbjörnen som leker med sina hundar som om hon vore en av dem, låt oss se själva!

@sadieeversole1 När du bara är en hund med motsatta tummar har du en fördel. Rocket har varit med oss ​​ända sedan han var en bebis, han räddades när han föll ut ur ett träd ##eversolefunnyfarm##racoonsoftictok##vacker vänskap##rockettheraccoon##dogsoftiktok##puppiesoftiktok@@beckywallin67 @@Sadie Eversole @@Sadie Eversole @@beckywallin67 ♬ originalljud – Sadie Eversole

Det här är för sött!

Träffa honom Raket , den räddade tvättbjörnen som tror att han är en hund! För han bor med henne Alliera schäfern!

Läs också  Hund fångad på kameran bär skydd som en cape

Som du kan se i videon, Mr Raket ägnar sig åt lekfulla upptåg, jagar sina valpar Alliera , rullande och till och med försöker imitera deras rörelser. Valpar svarar i sin tur också entusiastiskt genom att vifta på svansen.

Särskilt den här valpen är besatt av honom Raket och Raket han är också besatt av det.

Som du kanske vet kan tidig socialisering av hundar med andra djur, inklusive tvättbjörnar, öka deras chanser att klara sig bra.

Jag menar, tvättbjörnar är ganska lika hundar, även om de tekniskt sett är vilda djur med sina egna instinkter, beteenden och behov. Men om de växte upp i ett hushåll fullt av hundar, kommer de naturligtvis att imitera detta beteende, för det är allt de vet.

Särskilt unga tvättbjörnar är kända för att vara mycket anpassningsbara och kan bilda band med andra djur, inklusive hundar, om de utsätts för dem under en kritisk utvecklingsperiod. De kan anta vissa beteenden från hundar, som att komma när de kallas eller använda sina tassar för hantering.

Läs också  Hunden blir "pappa" till förlorade föräldralösa ankungar

Det verkar som att tvättbjörnar är utmärkta husdjur.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!