Início » Husdjur » Rörande: Liten fågel besöker familjen efter att mormor sa att hon skulle skicka en som ett tecken efter att hon dog

Rörande: Liten fågel besöker familjen efter att mormor sa att hon skulle skicka en som ett tecken efter att hon dog

En rörande video av en kardinalfågel som besöker en sörjande familj har beskrivits som ett ”mirakel” efter att familjen avslöjade att deras mormor sa till dem att hon skulle skicka en fågel till dem som ett tecken efter att hon dog.

Angela Abbott Patteson postade den söta videon av deras familjs reaktion på fågeln och fågelns konstiga men välkomna besök. I den landar en guldfink på en kvinnas axel och vägrar att lämna. Även när fågeln jagas iväg återgår den till att sitta på hennes axel.

Patteson delade videon på Facebook och gav lite sammanhang om varför fågelns närvaro var så rörande för alla:

”Det här är fantastiskt – som många vet att min mans mormor Dorothy Booth dog i ära för två veckor sedan… (hon var 97).”

Läs också  Förlamad hund njuter av en resa till stranden i rörande video

”De senaste åren har min svärmor Debbie och hennes syster Jeanne pratat med mormor och vid flera tillfällen bad de henne (när det var dags för henne att lämna denna värld) att skicka en skylt till dem när hon väl var i himlen, och de bad henne specifikt att en guldfink deltar”.

”Moster Jeanne bad också att Herren skulle göra det på ett sådant sätt att de aldrig skulle ha tänkt. Nåväl, Gud besvarade den bönen igår, (dagen efter mormors begravning, och timmar efter att de pratade om just den bönen) medan de spelade mormors favoritkortspel, ”Canasta”!!!

”De hörde något vid köksfönstret och min svärfar Brian gick ut för att kolla. En guldfink var där och han lyckades få in henne. I 10 minuter höll de och smekte den och bestämde sig sedan för att gå ut för att släppa den. Här är ett kort videoklipp av denna fantastiska upplevelse och vad som hände sedan! (Fågeln flög iväg 10 minuter senare) Du måste titta på den!”

Läs också  Man räddar svältande hund ensam på en avlägsen ö och tar hem honom

Sedan de laddade upp videon har den fått miljontals visningar och familjen är överväldigade av alla positiva reaktioner på deras ”virvlande mirakel”. Patteson skrev: ”Vad fantastiskt att denna fantastiska berättelse har berört så många och blivit viral!”

Det är fantastiskt och vackert att se och ett säkert tecken på att vi är anslutna till allt levande på mystiska och underbara sätt.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!