Início » Husdjur » Schäfer har det roligaste uttrycket när man blir utskälld

Schäfer har det roligaste uttrycket när man blir utskälld

Även om den här schäfern inte kunde motstå att rota i papperskorgen, visade hans ansiktsuttryck efteråt hur imponerad han var att få veta.

DE Björn en schäfer-räddning, gillar att hålla sin ägare, Reagan Simpson , pigg hela tiden då han ofta hittas orsaka ofog. Sedan Björn ertappades när han rotade i soptunnan i deras hem i Northumberland, Storbritannien, var hans ansiktsuttryck under tillrättavisningen komiska, med Simpson att säga att han ”inte kunde tro på sin reaktion”.

Se den roliga videon

@r3agans Bear loves the bin #gsd #germanshepherd #naughtydog #dogsoftiktok ♬ originalljud – Reagan

”DE Björn han var fräck och gick i papperskorgen, han är hemsk över det och gör dessa ansiktsuttryck när han inte ens har gjort något fel. Kan han göra något dåligt så gör han det. ”, sa Simpson .

Läs också  Även den starka "böjen": Alla grät över hundens "farväl" till hennes pojkvän

”DE Björn han är en riktig marley och vi är som föräldrar vi lär oss varje dag. Han har förbättrats och går på träning regelbundet. Han är så full av kärlek och vi älskar honom mer för varje dag.”

Det är inte konstigt att schäferhundar rankades fyra bland de mest populära hundraserna av American Kennel Club (AKC) 2022. De låg bara bakom golden retrievers, labradorer och franska bulldoggar, vilket kom som en överraskning till första klass.

Schäfer är kända för sin oklanderliga arbetsmoral, intelligens och skyddsinstinkter. Men utöver det är de också stora familjefavoriter på grund av deras lekfulla natur och höga energinivåer, samt deras hängivenhet till sina ägare.

DE Simpson delade videon med sin schäfer på TikTok (@r3agans), som visar hur mycket ”den Björn han älskar papperskorgen”. Ända sedan videon lades upp har många användare av sociala medier inte kunnat få nog av hans uttryck Björn eftersom klippet har visats mer än 902 000 gånger och redan fått över 78 300 gilla-markeringar.
Även om Simpson noterade att hon har fått en del motreaktioner från folk som tyckte att hon var för strikt mot hunden och insisterade på att det ”bara var ett ofarligt skämt”.

Läs också  En torterad hund älskar fortfarande människor och viftar med svansen när han ser dem

Som ett resultat av negativiteten har Simpson beslutade att inaktivera kommentarer för att undvika ytterligare kritik

”Det har varit mycket kärlek till videon från människor som förstår hur schäfer kan vara och det har varit trevligt att se,” sa Simpson .

”Men några människor var negativa och sa att vi skrämmer honom och att vi är elaka. Jag älskar djur och min hund så mycket.

”Det är fantastiskt att se allas underbara kommentarer och visa de mjuka sidorna av dessa vackra varelser. Jag vet att det inte är möjligt för alla att göra detta, men spara gärna när du kan.

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!