Início » Husdjur » Se reaktionerna från de 4 äldre chihuahuorna på den nya kattungen

Se reaktionerna från de 4 äldre chihuahuorna på den nya kattungen

DE MoMo den Choli den Paloma och Benito de är fyra äldre chihuahuas som alla adopterades till samma familj. Ingen av dem har tänder och de tillbringar större delen av dagen med att sola, äta och, naturligtvis, sova.

Deras hem såg mycket ut som en ”pensionärsgemenskap” – tills deras mamma tog hem en kattunge

DE Julie Docherty har varit volontär på Los Angeles Skid Row med Love My Neighbor Foundation i över ett år. Hon hjälper till att dela ut mat och kläder till hemlösa och andra behövande, och ibland tar människor med sig sina husdjur. Men när han såg en ung kvinna bära en liten, gråtande kattunge, visste han att något var annorlunda.

”Han förklarade för mig att han precis hade räddat katten från att bli dumpad i ett av tälten (som ligger på gatan som provisoriska skydd),” sa Docherty . ”Hon visste att hon inte skulle kunna behålla den och frågade om någon av oss kände till några räddningar dit hon kunde ta katten. Jag kom hem med en katt.”

Läs också  Hon slutade inte gråta: Kvinnan återförenas med Husky som stals från henne för två år sedan

DE Docherty hon tog med den lilla kattungen till veterinären och fick veta att hon bara var två och en halv vecka gammal och skulle behöva flaskmatas med några timmars mellanrum dygnet runt för att överleva. DE Docherty hon visste att hon var tvungen att hjälpa henne – men hon var orolig för hur det äldre chihuahuagänget skulle reagera.

DE Docherty hon var säker på att hon inte skulle kunna behålla kattungen, som hon senare döpte till Rosita av rädsla för att stressa de äldre hundarna.

Det visade sig dock att de faktiskt gillade henne Rosita

”Valparna var väldigt nyfikna på henne i ungefär fem minuter och sedan var de helt likgiltiga”, sa hon Docherty . ”DE Choli han verkade mer intresserad av att spela, vilket egentligen inte förvånade mig.”

Läs också  Hur stoppar man en hund som skäller? -Träningstips

DE MoMo han är otroligt öm och tålmodig med henne Rosita medan o Benito han är fortfarande lite blyg och inte säker på vad han ska göra med henne. DE Paloma hon var en gång en fosterhund och verkade ha väldigt lite intresse av att ta hand om ett barn igen – men vad som än hände, Rosita han bodde nu i deras hus, vilket innebar att de var familj.

Teamet välkomnade den lilla Rosita i deras grupp, även om hon ibland är lite för kraftfull för deras smak.

”Hennes energinivå går alldeles för långt och direkt efter det tar hon en tupplur, vilket är mycket mer acceptabelt för laget,” sa Docherty .

Medan hennes nyblivna föräldrar fortfarande väntar på att se hur saker och ting kommer att bli Rosita har sannolikt hittat ett evigt hem hos sina nya morföräldrar, de äldre chihuahuorna – och det ser ut som att hon inte kunde vara lyckligare över det.

Läs också  I samma ögonblick som en sörjande häst återförenas med sin mamma krossar hjärtan

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!