Início » Husdjur » Se vad som händer när den här hunden får sitt livs överraskning

Se vad som händer när den här hunden får sitt livs överraskning

Efter nio månader av att vara ifrån varandra, Mr Emmitt Thunderpaws , Grand Danois, återförenad med sin soldat. Först verkade det som att hans andra ägare bara släppte ut honom, men den Emmitt nästan omedelbart fångade han doften av sin soldat och rusade ut så att han kunde hälsa på honom. Enligt beskrivningen av videon, dess ägare Emmitt han har fått lära sig att inte hoppa på folk, men så fort han ser sin soldat reser han sig upp och hoppar på honom. Ett rörande återseende.

Se den fantastiska återföreningen nedan

Vill du se ännu en otrolig hundvideo? Vi har precis det rätta! Kolla in den här jättehunden som lyckas passa in sig själv i en säng som är lika stor som en Chihuahua.

Läs också  Hundägaren sätter kameran på Staffy när han hoppar i poolen, videon blir viral

Supersöt, eller hur? Den här stora killen bryr sig inte om hur liten sängen är, han kommer att sova i den oavsett.

Loppets historia

Det är möjligt att de härstammar från uråldriga kamphundar, födda från korsningshundar och mulor. Hos dessa avkommor anses förmågor och instinkter hos den store orädd jägaren vara helt normala.

Från 1300-talet och framåt etablerades dessa hundar som skickliga jägare i Tyskland. De kombinerade snabbhet, uthållighet, styrka och mod för att slåss och besegra vildsvin.
Dessa hundar blev populära bland de övre samhällsklasserna, som ägde marken. Deras popularitet berodde inte bara på deras jaktfärdigheter, utan också på deras imponerande men ändå graciösa utseende. Dessa ädla hundar var en viktig del av varje egendom.

Vissa engelsmän, som var bekanta med rasen, kallade dem tyska hundar. När och varför rasen blev känd som dansken är ett mysterium. Det är tyskt lopp och 1876 erkändes den till och med som Tysklands nationalhund.
1880 förklarade de tyska myndigheterna denna hund som en tysk dansk, och den hänvisas fortfarande till i Tyskland under detta namn.

Läs också  Se reaktionerna från de 4 äldre chihuahuorna på den nya kattungen

grand danois

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!