Início » Husdjur » Skådespelerskan Millie Bobby Brown berättar om sitt förhållande till Pit Bulls

Skådespelerskan Millie Bobby Brown berättar om sitt förhållande till Pit Bulls

Många kändisar har husdjur, men vi ser dem inte så ofta eftersom deras scheman är fulla. Det är därför vi älskar sociala medier, eftersom det kan ge fansen en inblick i deras liv bakom kamerorna, vilket naturligtvis inkluderar deras husdjur. Och om vi har tur kanske de pratar om sina husdjur under intervjuer.

Det är vad vi ser med denna UNILAD-intervju med skådespelerskan Millie Bobby Brown.

Det brittiska mediebolaget publicerade olika delar av intervjun på @unilad TikTok-kontot. Den del som fångade vår uppmärksamhet är när Stranger Things-stjärnan öppnade upp om sitt förhållande till Pit Bulls. Ta en titt!

Du kan se passionen strömma ur henne när hon pratar om Pit Bulls. Skådespelerskan sa att hon hyser hundar och många av dessa hundar är Pit Bulls. Han fortsätter med att säga att han har en djup kärlek och anknytning till hundrasen, vilket är en frisk fläkt eftersom många människor inte ens uppmärksammar Pit Bulls.

Läs också  En mans handling mot sin förlamade valp bevisar hans kärlek

Det är tråkigt, men pitbulls är kontroversiella.

En av anledningarna är att Pitbulls är ansvariga för fler dödsfall än andra hundraser, baserat på hundbettstatistik i USA och andra länder. Pit Bulls är ansvariga för cirka 70 % av hundbett som kräver läkarvård. Och ändå rankas Pit Bulls fortfarande som en av de minst aggressiva av de 35 vanligaste hundraserna.

DE Millie Bobby Brown tar upp en utmärkt poäng om att Pit Bulls förtjänar en andra chans. En av anledningarna till att pitbullar har dåligt rykte är dåliga ägare. Han säger till och med att människan också är skyldig. Vi hoppas att fler tittar på Pit Bulls med kärlek och medkänsla som hon gör, för de förtjänar inte kritiken!

Relaterade inlägg

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!